29 / 04 / 2024

hangi gaz dedektörleri toplatılıyor

hangi gaz dedektörleri toplatılıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu güvensizliği tespit edilen 17 ürün hakkında toplatma kararı verdi. Söz konusu listede ağırlıklı olarak ısıtıcı ve yangın söndürme cihazları bulunuyor.

Deprem profesörlerinin yorumları vatandaşları ikiye böldü! Hangi profesöre inanalım? Niçin?

Yurt genelinde süren sarsıntılar gündemde yer almaya devam ediyor. Deprem korkusu vatandaşları tedirgin ederken, deprem profesörleri tarafından ise farklı yorumlar gelmeye devam ediyor. Peki hangi profesöre inanalım? Niçin?

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Doğal gaz bu ay mı bedava olacak? Hangi tarihten itibaren başlayacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarafından verilen bilgiler kapsamında, 30 yıllık rezervin bulunduğu doğal kaynak oldukça önemli bir katkı sağlayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haber verdiği 30 günlık ücretsiz doğal gaz bu ay mı olacak?

Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? Ne zaman fatura ödenmeyecek?

​​​​​​​Türkiye'nin toplam doğal gaz tüketiminin yüzde 30'unu karşılayacağı düşünülen Karadeniz gazının kullanılmaya başlaması, doğal gaz bedava mı oldu sorularını akıllara getirdi. Peki, Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? 1 ay ücretsiz doğal gaz hangi tarihte başlayacak?

İşte çalışan memnuniyet anketi! Çalışanlar hangi han yakları tercih ediyor? İş değiştirirken nelere bakıyorlar?

Eleman.net 7 bin çalışan ile anket düzenleyerek iş yeri tercihlerinde hangi kriterlere baktıklarını, iş ortamında onları en çok mutlu eden faktörleri mercek altına aldı.

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

TOKİ yeni kura tarihleri il il duyuruldu! 30 Ocak-8 Şubat kuraları peş peşe hangi illerde çekilecek? Şimdi takvime bakın

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konutun hak sahibi belirleme kuraları tam gaz sürüyor. TOKİ yeni kura tarihleri il il duyuruldu! 30 Ocak-8 Şubat kuraları peş peşe hangi illerde çekilecek? Şimdi takvime bakın

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekişleri tam gaz devam ediyor. TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak?

TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak 2023 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde il il kura çekimleri tam gaz devam ediyor. TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

Doğal gaz faturanızı devlet ödeyecek! Tam 2 bin 500 lira! Başvuruları kaçırmayın!

Devlet aracılığı ile beraber ihtiyaç sahibi olan kişilere 2.500 liraya kadar verilen doğal gaz desteği soğuk havaların ülkemize giriş yapması ile birlikte oldukça merak konusu. Peki doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği hangi vatandaşlara verilir? İşte detaylar…

Gübre fiyatlarında doğalgaz krizi! Gübre fiyatları arttı mı? Hangi gübre kaç TL? 27 Ağustos 2022 gübre fiyat listesi

Avrupa'da doğal gaz fiyatlarının yükselmesi, Türkiye'deki gübre fiyatlarını da yakından ilgilendiriyor. Peki güncel gübre fiyatları kaç lira oldu? Hangi gübre kaç TL'den satılıyor? İşte 27 Ağustos 2022 gübre fiyat listesi... 

İnşaat sektörü yatırımları tam gaz!

Geçen sene daralma yaşanan inşaat sektörü bu yıl tam gaz yatırımlara başladı. Yeni yatırım iştahının artması yan malzemeleri üreten sektörleri de canlandırdı. Çimentodan demire, seramikten bataryaya tüm alt sektörlerde satışlar yükseldi. 

hangi gaz dedektörleri toplatılıyor Haberi

hangi gaz dedektörleri toplatılıyor


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu güvensizliği tespit edilen 17 ürün hakkında toplatma kararı verdi. Söz konusu listede ağırlıklı olarak ısıtıcı ve yangın söndürme cihazları bulunuyor.


Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, haklarında piyasaya arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı verilen ürünler arasında gaz alarm dedektörleri, fırınlar, bazı taşıtlar için arka işaret levhaları, ısıtıcılar, setüstü ocak, elektrik kablosu ve yangın söndürme cihazı bulunuyor.


Duyuruda ayrıca, güvensizlik nedeni ile alınan toplatma kararlarının, mevzuat ile belirlenen süreçlerin tamamlanmasına müteakip duyurulmasına devam edileceği ve toplatmaya konu ürünlerden ellerinde bulunanların, ürünün üreticisine başvurması gerektiği ifade...