03 / 05 / 2024

hangi ulaşım projesi ne zaman açılacak

hangi ulaşım projesi ne zaman açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Marmaray'ın devamı banliyö hatlarının rehabilitasyonu projesi tamamlandığında İstanbul, Gebze'den Halkalı'ya kadar toplam 76 kilometrelik metro ayarında bir sisteme kavuşacak" dedi.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

İşte 6 dev ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

Niğde'nin 5 ulaşım projesi mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

hangi ulaşım projesi ne zaman açılacak Haberi

hangi ulaşım projesi ne zaman açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılan her yatırımın karşılığını bulduğunu belirterek, "Kamu-özel iş birliğiyle yapılanlarla birlikte devam eden projeler tamamlandığında İstanbul'a yaptığımız yatırım 90 milyar lirayı aşacak" dedi. 


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca İstanbul'a yapılan yatımları AA muhabirine değerlendiren Yıldırım, İstanbul'un ulaşım sorununu çözmek için dünyanın en büyük projelerini bir bir hayata geçirdiklerini söyledi.


Yıldırım, bugüne kadar bakanlık olarak İstanbul'a yaklaşık 17 milyar liralık yatırım yaptıklarını, kamu-özel iş birliğiyle yapılanlarla birlikte devam eden projeler tamamlandığında bu rakamın 90 milyar lirayı aşacağını ifade etti.


"Bu projelerimiz İstanbul'un ulaşımını kolaylaştıracak"


İstanbul Boğazı'nda Marmaray'a kardeş proje olan "Avrasya Geçişi" projesinin açılışı için gün saymaya başlandığını aktaran Yıldırım, ''Bu projenin maliyeti, 1,2 milyar dolar. Bununla birlikte yapımı devam eden İstanbul-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez...