24 / 05 / 2024

Hangrohe istanbul temsilciliği

Hangrohe istanbul temsilciliği

Almanya'nın Kara Orman bölgesinden çıkan batarya ve duş üreticisi, Türkiye'de kendisine ait İstanbul merkezli bir satış ağı kuracağını açıkladı. Firma temsilciliklerinin bulunduğu ülke sayısı da 42'ye çıktı...

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın kira ödemelerinde son durum!

2019'da 52 milyon yolcuya hizmet sunan İstanbul Havalimanı, 2020'de Kovid-19 salgını sebebiyle 23,4 milyonda kaldı. 2019'da garanti bedelinin üzerinde gelir elde edip DHMİ'ye 22,4 milyon euro aktaran İstanbul Havalimanı'nın 2020 için DHMİ'den alması gereken ödeme yaklaşık 230 milyon euro.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan kira erteleme talebi!

İstanbul Havalimanı'nı işleten ve yılda devlete 1,1 milyar euro kira vermesi gereken İGA'nın devletten kira erteleme, indirim ve sözleşme uzatma istediği öğrenildi. Diğer bazı havalimanı işletmecisi şirketler de destek talep ediyor. 

Büyük İstanbul depremi için dikkat çeken açıklama!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölgedeki tektonik hareketliliklere ve İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul depremi için tarih verdi.

Kanal İstanbul bilirkişi heyetinden bir üye daha mı ayrılıyor?

Kanal İstanbul için verilen “Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu” kararının iptali için açılan davada bilirkişi olarak atanan Prof. Dr. Abdullah Karaman, proje ile ilgili görüşlerini daha önce açıkladığı için bilirkişi heyetinden çekilmeyi istedi...

Kanal İstanbul bilirkişi heyetinden bir üye ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘çılgın projesi’ Kanal İstanbul için oluşturulan bilirkişi heyetinden Yıldız Teknik Üniversitesi’nde bir akademisyen olan H.A. çekildi.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

İstanbul depremi için bu önlemler alınacak!

Olası İstanbul depremi için alınacak önlemler belli oldu. Buna göre; polislerden oluşan yeni deprem timi kurulacak. Deprem artık fiber optik kablolarla ölçülecek.

İstanbul depremi için neler yapıldı?

İzmir depreminden sonra dikkatler İstanbul'a çevrildi. Peki İstanbul depremi için neler yapıldı? Hangi çalışmalar, raporlar hazırlandı? İşte detaylar...

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

İstanbul meydanları için kazanan tasarımlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin; Taksim ve Bakırköy meydanları ve Üsküdar Salacak Sahili tasarımı için başlattığı oylama sona erdi. 352 bin 784 kişinin oy kullandığı yarışmada en beğenilen projeler seçildi. 

İstanbul depremi için uyarılar bitmiyor: Geç kaldık!

Senaryolara göre İstanbul’da beklenen büyük depremde 194 bin bina ağır hasar görecek. Prof. Dr. Naci Görür, “Kurtarma ekipleri önce kendi başlarının çaresine bakacak. Elbette çevre illerden gelirler ancak İstanbul’da bu iş çok zor” diye konuştu.

İstanbul Ümraniye için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Elmalıkent Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Hangrohe istanbul temsilciliği Haberi

Hangrohe istanbul temsilciliği

Almanya'nın Kara Orman bölgesinden çıkan batarya ve duş üreticisi, Türkiye'de kendisine ait İstanbul merkezli bir satış ağı kuracağını açıkladı. Genel müdürlüğünü Albert Emlek'in yapacağı şirketin yönetim kurulu üyeleri ise Udo Kraus ve Bens Ezhuthanavayalil olacak. Hangrohe'nin Schiltach'ta bulunan genel merkezinin CEO'su Siegfried Gaensslen, Hansgrohe'nin yirmi yılı aşkın bir süreSiegfried Gaensslen dir Türkiye'de ithalatçılarla temsil edildiğini belirtti. Gaensslen sözlerine şu şekilde devam etti: "Son yıllarda buradaki pazar. konut inşaatındaki patlama nedeniyle çok gelişti. Türk pazannın büyük gelişme potansiyelinden dolayı gereken temelleri attık." İstanbul merkezli yeni Hansgrohe Armatür firmasını açmasıyla birlikte, firma temsilciliklerinin bulunduğu ülke sayısı da 42'ye çıktı. 


Yeni Şafak...