23 / 05 / 2024

Hangrohe temsilcilikleri

Hangrohe temsilcilikleri

Almanya'nın Kara Orman bölgesinden çıkan batarya ve duş üreticisi, Türkiye'de kendisine ait İstanbul merkezli bir satış ağı kuracağını açıkladı. Firma temsilciliklerinin bulunduğu ülke sayısı da 42'ye çıktı...

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Yabancılar, Türkiye'ye gelmeden gayrimenkul alım satımı yapabiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yurt dışında açılan Tapu ve Kadastro temsilcilikleri aracılığıyla ile ilk defa Türkiye'deki bir gayrimenkul, yabancı alıcı ve satıcılar tarafından ülkeye gelmeden satıldı.

Kilit pazarlara 12 tapu temsilciliği açılacak!

Türkiye, hem konut stokunu eritmek hem de döviz girişine katkı sağlamak amacıyla yurt dışında yaşayan vatandaşlara ve yabancılara dönük tapu açılımını genişletiyor. Dünyada bir ilke imza atılarak potansiyeli yüksek ülkelerin önemli yerlerinde ‘tapu temsilcilikleri’ açılacak.

12 ülkede yurt dışı tapu temsilcilikleri açıyoruz!

Yurt dışında yaşayan vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul alımını kolaylaştırmayı hedeflediklerini anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce başta 12 ülke olmak üzere temsilcilikler açacaklarını belirtti.

Kredi Banka Fonu bölge temsilcilikleri kuracak!

Türkiye'de bugüne kadar 708 bin işletmeye 362 milyar liralık kredi kullandıran Kredi Garanti Fonu, "bölge temsilcilikleri" kurmak için harekete geçti.

Turyap, Avrupa'da büyümeye devam ediyor!

TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezi konumundaki Bloomsbury  ve Wood Green’in Lordship Lane üzerinde açılan yeni temsilcilikleri öncesi bir gece gerçekleştirdi. 

Gayrimenkule disiplin geliyor!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Taşınmaz değerleme bilgi merkezi kurulacak, değer haritaları çıkarılacak ve yurt dışında tapu ve kadastro temsilcilikleri açılacak

Yurtdışı tapu temsilcilikleri bürokrasiye takılmamalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının ve yabancı ülke vatandaşlarının işlemlerini kolaylaştırmak amacı ile 12 ülkeye daha Tapu ve Kadastro temsilciliği açılacağını söylemişti. 

Murat Kurum: 12 ülkede tapu temsilciliği açacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 12 ülkeye Bakanlık tarafından tapu temsilcilikleri açılacağı yönündeki haberlere cevap verdi. Kurum, inşaat sektörünün yurt dışına açılacağını belirtti.

AB'den İsrail'in Filistinlilere ait evleri tahliye kararına tepki!

Avrupa Birliği'nin işgal altında bulunan Doğu Kudüs ve Ramallah'taki temsilcilikleri, İsrail'in yerleşim birimi politikaları ile Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evlerin tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

Altın Emlak temsilcileri İstanbul’da buluştu!

Altın Emlak temsilcilikleri, ‘Gayrimenkul Uzmanlığında 7 Formül’ ve ‘Emlakçılıkta Zaman Yönetimi’ eğitimlerini aldılar.

Hangrohe temsilcilikleri Haberi

Hangrohe temsilcilikleri

Almanya'nın Kara Orman bölgesinden çıkan batarya ve duş üreticisi, Türkiye'de kendisine ait İstanbul merkezli bir satış ağı kuracağını açıkladı. Genel müdürlüğünü Albert Emlek'in yapacağı şirketin yönetim kurulu üyeleri ise Udo Kraus ve Bens Ezhuthanavayalil olacak. Hangrohe'nin Schiltach'ta bulunan genel merkezinin CEO'su Siegfried Gaensslen, Hansgrohe'nin yirmi yılı aşkın bir süreSiegfried Gaensslen dir Türkiye'de ithalatçılarla temsil edildiğini belirtti. Gaensslen sözlerine şu şekilde devam etti: "Son yıllarda buradaki pazar. konut inşaatındaki patlama nedeniyle çok gelişti. Türk pazannın büyük gelişme potansiyelinden dolayı gereken temelleri attık." İstanbul merkezli yeni Hansgrohe Armatür firmasını açmasıyla birlikte, firma temsilciliklerinin bulunduğu ülke sayısı da 42'ye çıktı. 


Yeni Şafak...