04 / 05 / 2024

Hanifi Şireci Iconova projesi

Hanifi Şireci Iconova projesi

Şireci Açarsan yabani ortaklığı ile hayata geçirilen Iconova konut projesinde daire satışlarına başlandı. Projenin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar. Iconovanın Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Işık tarafından kuruldu.

Hanifi Çanakçı hangi üniversitede profesör olarak çalıştı? ASCE GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor?

Hanifi Çanakçı kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi üniversitede dekan olarak görev alıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hanifi Çanakçı ile ilgili merak edilenler...

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Hanifi Yalnız tarafından kuruldu.

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Thornton Ross İnşaat Limited Şirketi Esenyurt  150 bin  TL sermaye bedeli Hanifi Kırgıl kuruldu.

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hanifi Güneş tarafından kuruldu.

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Evran tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Iconova projesi için 154.6 milyon TL'lik tazminat ödedi!

Vakıf GYO'nun Iconova Projesi sözleşmesi sona erdi. Sözleşme kapsamında anapara, faiz ve kar payı dahil 154 milyon 650 bin TL tutarlık alacağı defaten ödenmiş ve söz konusu ödeme 27 Ağustos 2020 tarihinde şirketin hesaplarına geçti.

Iconova  2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi'nde yer alan Iconova Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Tutar tarafından kuruldu.

Iconova revize değerleme raporu 2019!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı revize edilen Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi Iconova projesinin değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO ICONOVA projesiyle gurbetçilerle buluştu!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen Evim Türkiye Fuarı’nda, Avrupa’da yaşayan gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara Vakıf GYO AŞ’nin ortağı olduğu ICONOVA Projesi tanıtıldı….

Hanifi Şireci Iconova projesi Haberi

Hanifi Şireci Iconova projesi


Şireci Açarsan yabani ortaklığı ile hayata geçirilen Iconova konut projesinde daire satışlarına başlandı. Hayaliniz hayalimiz sloganıyla konut piyasasına iddialı bir giriş yapan Iconova projesinin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar. Iconova'nın Gaziaııtep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi. 


Iconova konutlannm basın lansmanı yapıldı Gaziantep'te yapıldı.  Grand Otel'de yapıbn basın lansmanında Şireci Açarsan yatırım ortakları Hanifi " Şireci Iconova projesinin eşsiz mimari tasarımı ile sadece Gaziantep'in değil Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın sembol konut projelerinden biri olduğunu söyledi.

Gaziantep Basın lansmanında konuşan Şirecı Açarsan Yönetim Kurulu Ovesi Hanifi Şirecı, Iconova'nın 'Gaziantep'in yeni silueti" olmaya aday bir proje olduğuna dikkat çekerek. "Iconova heı geçen gün gün büyüyen Türkiye'ye örnek olan Gaziantep'ın algısını bir basamak daha yükseltmeye aday bir proje. 


Mimari tasarımdan, uygulama aşamasına kadar...