06 / 05 / 2024

HannaHome Sirpi markası

HannaHome Sirpi markası

HannaHome, duvar kağıdı sektöründe 45 yıllık bir geçmişe sahip İtalyan markası Sirpi markasının ürünlerini dekorasyon dünyası ile buluşturuyor. Sirpi markası, yaşam alanlarına İtalyan şıklığını getiriyor...

Murogro Future ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan zarafetini ve estetiğini yansıtan tasarımları ile yaşam alanlarınızda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Sirpi duvar kağıdı ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu duvarlarınızda rönesans etkisi yaratacak

Sirpi Muralto Pisa: Bir İtalyan klasiği!

HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Muralto Pisa” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan şıklığını evinize taşıyor.

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Kronotex, HannaHome ile Türkiye’de!

HannaHome, Avrupa’nın önde gelen laminat parke üreticilerinden Kronotex markası ile distribütörlük anlaşması yaparak, markanın Türkiye temsilcisi oldu.

Atahan İnşaat, Alves markasını evlere taşıyor!

Atahan İnşaat Alves markasıyla tecrübesini evlere taşıyor. Temizlenmesi zor yüzeyler için yeni bir marka üreten firma önümüzdeki dönemde cironun yüzde 40'ının bu markadan elde edeceğini belirtiyor.

TOKİ Türkiye'nin küresel bir markası oldu!

Ülkemizin en başarılı kurumları arasında TOKİ ilk sıralarda geliyor.TOKİ ülkemizin küresel bir markası oldu.Gerçekten THY nasıl bir dünya markası ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’da yaptığı konut projeleri ile dünyada adını duyurmaya başladı.

Urban stili duvarlarda!

Sirpi markasının modern duvar kağıdı koleksiyonu “Altagamma Home 2” ile urban stilini duvarlarınıza yansıtın. Siz de Paris’e bambaşka bir pencereden bakmak istiyorsanız; "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonuna mutlaka göz atın!

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Yapı sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında prestijli işlere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, hayata geçirdiği projelerle Adana'nın gurur duyulan markası oldu.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Almanlar'ın en güvendiği sıhhi tesisat markası Grohe!

GROHE, piyasa araştırması şirketi ServiceValue GmbH tarafından, Alman iş dergisi WirtschaftsWoche’nin işbirliğinde gerçekleştirilen yeni “güven sıralaması” çalışmasının sonuçlarına göre, Alman tüketicilerin en çok güvendiği sıhhi tesisat markası.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

HannaHome Sirpi markası Haberi

HannaHome Sirpi markası

Tasarımları ve kullandığı materyaller ile İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtan ve özellikle mimarların tercih ettiği ağır vinil duvar kağıdı koleksiyonları ile öne çıkan Sirpi markası, yaşam alanlarına İtalyan şıklığını getiriyor.


Ürünlerini HannaHome hizmet ayrıcalığı ile dekorasyon ve yapı sektörü ile buluşturan olan Sirpi, İtalyan geleneğini modern çizgilerle harmanlayan desenleri, yüzlerce farklı doku ve tasarımları ile geniş bir koleksiyon yelpazesine sahip. Klasik ve modern stillere uzanan desen seçenekleri ve özellikle İtalyan stilini tamamlayan ağır vinil duvar kağıtları ile öne çıkan markanın aynı zamanda birbirinden özel duvar kağıdı panelleri de...