17 / 05 / 2024

HannaHome sirpi

HannaHome sirpi

Farklı desenleri, tasarım zenginliği ve kalitesi ile dünyaca tanınan İtalyan duvar kağıdı markası olan Sirpi, ürünlerini HannaHome hizmet kalitesi ile dekorasyon dünyasına sunuyor. Firma, İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtıyor...

Murogro Future ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan zarafetini ve estetiğini yansıtan tasarımları ile yaşam alanlarınızda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Sirpi duvar kağıdı ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu duvarlarınızda rönesans etkisi yaratacak

Sirpi Muralto Pisa: Bir İtalyan klasiği!

HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Muralto Pisa” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan şıklığını evinize taşıyor.

Ravena duvar kağıtlarının lansmanı gerçekleştirdi!

Alman RASCH markası ve HANNAHOME birlikteliği ile kurulan RAVENA duvar kağıtlarının lansmanı gerçekleştirdi.

Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı ile doğayı evinize taşıyın!

İtalyan Sirpi, Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı her an doğayı yaşatacak.

Kronotex, HannaHome ile Türkiye’de!

HannaHome, Avrupa’nın önde gelen laminat parke üreticilerinden Kronotex markası ile distribütörlük anlaşması yaparak, markanın Türkiye temsilcisi oldu.

Urban stili duvarlarda!

Sirpi markasının modern duvar kağıdı koleksiyonu “Altagamma Home 2” ile urban stilini duvarlarınıza yansıtın. Siz de Paris’e bambaşka bir pencereden bakmak istiyorsanız; "Altagamma Home 2" duvar kağıdı koleksiyonuna mutlaka göz atın!

HannaHome yeni sezon koleksiyonlarını hazırladı!

Hanna Home yeni sezon koleksiyonlarını hazırladı. Dünyaca ünlü seçkin duvar kağıdı markalarının distribütörlüğünü yapan Hanna Home, en yeni duvar kağıdı koleksiyonlarını dekorasyon severlerin ilgisine sunuyor.

Duvar kağıdında kumaş etkisi!

Duvar kağıdında lüks yüzeyler ve farklı doku alternatifleri sunan HannaHome’un temsilcisi olduğuRasch Textil, kumaş trendlerinden ilham alan yeni duvar kağıdı koleksiyonu ‘Comtesse’ ile özel dokuları yaşam alanlarına taşıyor.

HannaHome ile duvarlar çiçek açıyor!

HannaHome’un Türkiye temsilciliğini yaptığı İtalyan Sirpi markasının yeni, ayrıcalıklı koleksiyonu Grande Corniche, floral ve çiçek desenlerini sulu boya etkisi ile yansıtan tasarımları ile öne çıkıyor.

Rasch Home Vision koleksiyonu hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor!

HannaHome’un Türkiye temsilcisi olduğu Rasch markasının modern ve dijital dünyadan ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonu Home Vision, rengarenk ve hareketli duvar kağıdı seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Rasch, Gamze Saraçoğlu imzasını taşıyan ikinci koleksiyonunu görücüye çıkardı!

HannaHome’un temsilcisi olduğu duvar kağıdında trendleri belirleyen dünyaca ünlü Rasch markası Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarından Gamze Saraçoğlu imzasını taşıyan ikinci koleksiyonu ile tasarımın zarafetini ve şıklığını yaşam alanlarına taşıyo

Rasch ve Gamze Saraçoğlu modayı bir kez daha duvarlara taşıyor!

Rasch ve Gamze Saraçoğlu modayı bir kez daha duvarlara taşıyor. Türkiye’de HannaHome’un temsilciliğini yaptığı dünyaca ünlü duvar kağıdı markası Rasch, moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu ile yeni bir koleksiyon hazırlıyor.

HannaHome sirpi Haberi

HannaHome sirpi

Ürünlerini HannaHome hizmet ayrıcalığı ile dekorasyon ve yapı sektörü ile buluşturan Sirpi, İtalyan geleneğini modern çizgilerle harmanlayan desenleri, yüzlerce farklı doku ve tasarımları ile geniş bir koleksiyon yelpazesine sahip. Klasik ve modern stillere uzanan desen seçenekleri ve özellikle İtalyan stilini tamamlayan ağır vinil duvar kağıtları ile öne çıkan markanın aynı zamanda birbirinden özel duvar kağıdı panelleri de bulunuyor.


Tasarımları ve kullandığı materyaller ile İtalyan modasını duvarlara ustalıkla yansıtan ve özellikle mimarların tercih ettiği ağır vinil duvar kağıdı koleksiyonları ile öne çıkan Sirpi markası, yaşam alanlarına İtalyan şıklığını...