02 / 05 / 2024

Hanne Maltepe ne zaman teslim

Hanne Maltepe ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen projenin 1 ay satışa çıkması planlanıyor. Hanne Maltepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 594 5585 olarak belirlendi.

Hanne Maltepe ne zaman teslim?

İnşaat çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede toplam 200 daire yer alıyor.Peki Hanne Maltepe ne zaman teslim?

Maltepe Hanne Konutları satılık!

Maltepe Hanne Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 1 ay sonra satışa çıkması planlanan projede Hanne Yapı imzası taşıyor.

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da konumlandırılan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Evleri ne zaman teslim?

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Belediyesi, Altın Arı Belediyecilik Ödülü'nü kazandı!

Maltepe Belediyesi, yerinde dönüşüm ve sosyal sorumluluk projeleriyle 'Altın Arı Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsünbül, “Ödülü kazanmamız daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde hayata geçirilecek Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017'de başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Föy İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Evla Evleri 180 adet daireden meydana geliyor. Peki Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Maltepe'deki 17 eser hizmete açıldı!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı 17 eserin toplu açılış töreniyle merhaba dedi.

Maltepe'deki 17 eser açılıyor!

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı dev açılışlarla merhaba diyecek. Yapılacak törenle, Gülsuyu Stadı başta olmak üzere 17 eserin açılışı gerçekleştirilecek

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Maltepe General Nurettin Baransel Kışlası taşınıyor!

Maltepe'de bulunan General Nurettin Baransel Kışlası'ndaki tank ve zırhlı araçların taşınmasına başlandı. Sevkıyatın 6 Eylül Salı gününe kadar tamamlanması öngörülüyor.

Muhtarlardan Maltepe projelerine tam destek!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Hanne Maltepe ne zaman teslim Haberi

Hanne Maltepe ne zaman teslim

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak farklılıklarla dizayn edildiği projede toplam 200 adet daire yer alıyor. Projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.


Pamukspor Tesisleri'ne yakın konumda bulunan Hanne Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki dairelerin satış fiyatları henüz belirlenmedi.


Sosyal ortak alanları arasında projede 7/24 güvenlik, yüzme havuzu, kapalı otopark, market, fitness salonu, kreş, hamam ve fitness salonu gibi donatılar mevcut.


Hanne Maltepe projesinde anahtar teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Hanne Maltepe iletişim bilgileri!

Tel : +90 216 594 5585

Faks : +90 216 594 5582

Web:http://www.hanneyapi.com/

Tülay...