03 / 05 / 2024

Hannover Messe fuar

Hannover Messe fuar

Geleceği belirleyecek teknolojiler ile daha modern ve akıllı enerji ağlarına yönelik çözümlerin ortak platformu Hannover Messe’nin bu yılki ana teması “Entegre Endüstri- GELECEK ADIMLAR” olarak belirlendi.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

IFA 2017 fuarında akıllı ev konseptine uygun sistemler tanıtıldı!

Geçen sene akıllı ev konseptinin öne çıktığı fuarda bu yıl da, bu sisteme entegre akıllı teknolojiler, nesnelerin interneti ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Berlin'de Messe Berlin tarafından düzenlenen fuar 6 Eylül'de sona erecek...

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Aluexpo 2015 ne zaman gerçekleşecek?

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş tarafından düzenlenen '' Aluexpo 2015 4. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı'', 8-10 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Alüminyum sanayicileri Aluexpo'da buluşacak!

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İbrahim Anıl, Ekim ayında İstanbul'da gerçekleşecek olan ve Türkiye'nin alüminyum sektörü anlamında tek uluslararası ihtisas fuarı konumunda bulunan Aluecpo 2015 hakkında konuştu.

Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri!

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Domotex Hannover 17-20 Ocak 2015'te!

17-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Domotex Hannover 2015 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na Gaziantep’ten 60 halı firması yanı sıra halı sektörünün önde gelen firma temsilcileri ve üreticilerinin katılacağı bildirildi.

Elektrikli otobüs IAA Ticari Araç Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Raylı sistem, ticari araç tasarımı ve üretiminde yaptığı yatırımlarla bilinen Bozankaya, Almanya' nın Hannover kentinde düzenlenecek IAA Ticari Araçlar Fuarı’ nda yeni bir aracını tanıtacak...

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı!

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Domotex Halı Fuarı'nda inovasyon yarışı!

Hannover Fairs Turkey tarafından 26 - 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ de ( OFM ) açılan Domotex Halı Fuarı büyük ilgi görüyor...

Domotex Halı Fuarı açıldı!

Domotex Halı Fuarı açıldı, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’i uluslararası arenada iddialı bir konuma taşımayı hedeflediklerini dile getirdi

Hannover Messe fuar Haberi

Hannover Messe fuar

Sanayinin akıllı fabrika vizyonunu gerçekleştirebilmesi için atılması gereken adımlar Hannover Messe’nin odak noktasını oluşturuyor.

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın Alexander Kühnel ve Hannover Messe Kıdemli Başkan Yardımcısı Sayın Marc Siemering’in Türkiye’deki basın mensupları ile Entegre Endüstri-GELECEK ADIMLAR ile ilgili biraraya geleceği basın toplantımızda siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Tarih: 28 Ocak 2014 Salı(YARIN)


Yer: Grand Hyatt Otel(...