02 / 05 / 2024

Hans Blomquist

Hans Blomquist

Stilist ve yazar Hans Blomquist’in yeni kitabı “The Natural Home”, Debi Treloar’ın da fotoğraflarıyla son zamanların en hızlı yükselen dekorasyon stilinin portresini çiziyor

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Movemark Capital İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Movemark Capital İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hans C. Dall Nygaard tarafından kuruldu.

Gildeal Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gildeal Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hans C. dall Nygaard tarafından kuruldu.

Aspac Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aspac Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hans C. Dall Nygaard tarafından kuruldu.

Barship Asset İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barship Asset İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hans C.Dall Nygaard tarafından kuruldu.

Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hans Otto Nagel ve Gonca Demir ortaklığında kuruldu.

Jurawatt Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jurawatt Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Baran Umut Baycan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Hans Thoma Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 100 bin TL sermaye Şişli'de kuruldu.

ham:m'dan yan sehpa tasarımları!

Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez yardımcıları yan sehpalar, ham:m tasarım felsefesiyle yeniden yorumlanıyor. Zarife, Hans, Basit, Neos, Yay ve Tepsi, farklı form ve boyutlarıyla hem iç, hem de dış mekanlarda işlevsel çözümler sunuyor…

Toya Moda tercihini Hans Grohe'den yana kullandı!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Toya Moda projesi Hans Grohe kalitesini evinize taşıyor!

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Hans Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hans Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Han Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gonca Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sarıyer'de kuruldu.

Hans Blomquist Haberi

Hans Blomquist

Seçtiğiniz malzemelerin, eşyaların ve yapılan düzenlemenin doğadakine en yakın şekilde olmasını öngören neo-natüralizm. Amacından uzaklaşmış ve abartılmış mekanlar, doğal ve samimi olmayan insanlar kadar sıkıyor bizi artık. 


Daha iyisi ya da daha fazlası olsun derken asıl güzelliği kaybetme riski bir yana; içinde rahatça yaşanabilen değil sadece seyredilen alanlar tasarlamak, dekorasyonda düşülecek en büyük hatalardan biri. Neyse ki bu yöndeki eğilimi frenleyen güçlü bir stil arkadaşı çıkageldi: Natüralizm, şehir insanının doğa özlemini evin içinde gidermeye çalışmakla kalmıyor; bize doğal, sakin, yıpranmış, asimetrik, basit, hatta ilkel olarak da şık görünülebileceğini kanıtlıyor. 


Sahil evlerinde, ada evlerinde, kır evlerinde, yaz haline bürünmek isteyen şehir evlerinde, bahçe ve teraslarda rahatlıkla uygulanabilecek bu stilin anahtarları şöyle sıralayabiliriz:

- Toprak ve orman renklerinden oluşan bir renk paleti

- İşlenmemiş, ham, pürüzlü,...