22 / 05 / 2024

Happy Center ulaşım

Happy Center ulaşım

Happy Center, Güney Marmara şubelerinden Ordu Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , Bandırma Ordu Şubesini yeniledi.

Happy Center’da Ace çamaşır suyu 36,50 TL’ye, konsantre yumuşatıcı 42,95 TL’ye, tuvalet kağıdı 79,95 TL’ye düştü!

Happy Center, 20 Kasım’a kadar sürecek yeni indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, Ace çamaşır suyu 36,50 TL’ye, konsantre yumuşatıcı 42,95 TL’ye, tuvalet kağıdı 79,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 11 Ekim 2023 fiyat listesi...

Happy Center’da Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü!

Happy Center’da 6 Kasım’a kadar dev indirimli ürünler raflarda olacak. Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 2 Ekim 2023 fiyat listesi...

Bu fiyatlara inanamayacaksınız! Görülmemiş fiyatlar sizi bekliyor! 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi..

Birçok mağazası olan Happy Center yüzlerce üründe yaptığı dev indirimlerle sizleri bekliyor. Temel gıdadan kırmızı ete, cilt bakım ürünlerinden temizlik malzemelerinde birçok üründe inanılmaz fiyatlarla karşımızda. İşte 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi...

Happy Center'da kampanya! Çaykur çay, kırımızı et, ayçiçek yağı ve sebzeye dev indirim! 13 Haziran 2022 fiyat listesi

Happy Center 25'inci yılına özel seçili pek çok ürüne indirim yaptı. Peki, Happy Center'da indirime giren ürünlerin fiyatı kaç TL oldu? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Happy Center, Rammar'ı devraldı! 192 şubeye ulaştı!

40 şubeli Rammar marketleri satın alan Happy Center, 192 şubeye ulaşarak Türkiye’nin en büyük yerel zinciri oldu. Stratejik satın alma operasyonu sonrasında, ulusal ve discount zincirlerin de içinde olduğu en büyükler liginde ilk 3’e girmeyi hedefliyor.

Happy Center Rammar'ı satın aldı!

1969 yılından bu yana gıda sektöründe faaliyet gösteren Altun Gıda, 1996 yılında Happy Center'ı kurarak market zincirine dönüşmüştü. Geçen hafta, Happy Center Rammar'ı satın aldı.

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center 129. mağazasını Balıkesir Gönen'de açtı!

Happy Center mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Happy Center 10 Mayıs'ta Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde 730 metrekarelik yeni mağaza açtı. Happy Center'ın mağaza sayısı 129'a ulaştı.

Happy Center Dumankaya mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 126. şubesini 13 Şubat günü halkalıda’da hizmete sundu. Dumankaya mağazası Atakent Mahallesi'nde 8 kasa ve 35 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Kartal Cevizli mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor ve 125. şubesini 9 Ocak günü Kartal’da hizmete sundu. Cevizli mağazası 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center’ın 120. şubesi Yenidoğan'da açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. Müşterisine yakınlığıyla daha rahat alışveriş imkanı sunacak zincirin 120. şubesini 03 aralık günü Bayrampaşa’da hizmete sundu.

Happy Center’ın 117. şubesi Sefaköy'de açıldı!

Mağaza açılışlarına devam eden Happy Center, 117. şubesini 21 kasım günü Sefaköy’de hizmete sundu.

Happy Center ulaşım Haberi

Happy Center ulaşım

Happy Center, Güney Marmara şubelerinden Ordu Şubesi’ni yenileyerek hizmete sundu. Çoğunluğu İstanbul’da olmak üzere Balıkesir, Bursa ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Happy Center , Bandırma Ordu Şubesini yeniledi.

Bu kapsamda müşterileri için daha kolay ulaşılabilen, modern bir görünüm kazanan Happy Center’ın yenilenen mağazasının açılışına şehrin önde gelen isimleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


“Alışveriş her yerden, mutlu alışverişler Happy Center’dan yapılır.” sloganıyla hareket eden markanın yenilenen şubesi ile ferah ve hijyenik ortamı, uygun fiyatları ve kaliteli ürünleri ile rahat bir alışverişin kapılarını açtı. Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi ile Bandırmalılara kaliteyi, hijyeni ve ucuzluğu bir arada sağlayacak olan Happy Center, yenilediği Ordu Şubesi ile Bandırmalı gençlere iş imkânı da sağlıyor.


YenilenenHappy Center Ordu Şubesi açılışına Belediye başkan vekili Erhan Elmastaş, Eski Belediye...