29 / 04 / 2024

Harbin Electric International

Harbin Electric International

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat ve Harbin Electric International Proje Direktörü Xu Hongfu’yla ilk imzalar atıldı...

Hattat Holding termik santral için bugün imza atıyor!

Hattat Holding Batı Karadeniz Mega Enerji Üssü Projesi hızla ilerliyor...

Hattat Holding termik santral için yarın imza atıyor!

Hattat Enerji ile Çin’in en büyük elektrik santral üreticisi Harbin Electric International, termik santral kurulumu için el sıkışıyor...

Hattat Holding termik santral toplantısı ertelendi!

Hattat Holding ile Harbin Electric International'ın yapacağı termik santral projesi basın toplantısı ertelendi...

Hattat Holding termik santral kuracak!

Hattat Enerji ile Harbin Electric International termik santral kurulumu için el sıkışıyor...

MG4 Electric'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği! Mart 2024 fiyatları tek tek açıklandı! 

MG4 Electric, doğuştan yüzde 100 elektrikli olması ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. MG4'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte 2 Mart 2024 fiyat listesi... 

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

Schneider Electric ve Cisco Bina Yönetimi Sistemleri iş birliği yapıyor!

Schneider Electric ile Cisco, akıllı binaların standart hale gelmesinde önemli ilerlemeler sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attı.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Schneider Electric, bulut tabanlı teknolojileri öneriyor!

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Mitsubishi Electric’ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi!

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid sistemleri iklimlendirme sektörüne kazandırdı.

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki en hızlı asansörü monte edecek!

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric'ten karbon salınımını yüzde 30 azaltma hedefi!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, "Karbon salınımını 100. yıldönümümüz olan 2021 yılında 2001 mali yılına kıyasla yüzde 30 azaltmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

Mitsubishi Electric plastik geri dönüştürme projesini hayata geçirdi!

Mitsubishi Electric, ileri teknolojisini dünya genelinde insanlığın yaşam kalitesini artırmak için yeni projeler üretiyor. Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Harbin Electric International Haberi

Harbin Electric International



Türkiye’de ilk yerli taşkömürü ile çalışacak 4 adet 660 Mw toplam 2640 mw gücündeki (1320 Mw’lık Partiler Halinde) Elektrik Üretim Santral Yatırım Projesi için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat ve Harbin Electric International Proje Direktörü Xu Hongfu’yla ilk imzalar atıldı.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zhang Qingyang’ın gözlemci olarak katıldığı Conrad Hotel’de düzenlenen imza törenine Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Hattat, Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyeleri İpek Hattat ve İlçim Hattat ile Harbin yetkililerinden HEI Şefi Proje Direktörü Xu Hongfu ve Harbin Electric International’dan Liu Hong katıldı. İmza töreninde Harbin firmasından 30’dan fazla Çinli...