14 / 05 / 2024

Hare Banyo Mobilyası

Hare Banyo Mobilyası

Creavit’in yeni ürünü “Hare Banyo Mobilyası” güneşin enerjisini evlerimize taşıyor. İlhamını güneşin parlaklığından alan bu ürün banyolara getirdiği yenileyici yaşam enerjisi kadar dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor...

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 nokta!

Başterziler Group Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, bahçe mobilyası alırken bakılması gereken 5 noktaya dikkat çekti. Başterzi, Vitello’nun son derece titiz bir işçilikle üretim yaptığını kaydetti

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Hare Banyo Mobilyası Haberi

Hare Banyo Mobilyası

Creavit’in yeni ürünü “Hare Banyo Mobilyası” güneşin enerjisini evlerimize taşıyor. İlhamını güneşin parlaklığından alan bu ürün banyolara getirdiği yenileyici yaşam enerjisi kadar dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor.



2014 yeni hayaller, yeni umutlar ve yeni başlangıçlarla geldi. Yeni yılı yeniliklerle karşılamak isteyenler evlerini yenilemeye banyolarından başladı. Eski banyosundan sıkılanlar için Creavit’in 2014 koleksiyonunda pek çok seçenek yer alıyor. Değişime banyolarından başlamak isteyenler Creavit’in yeni banyo mobilyası Hare’yi tercih ediyor. İlhamını güneşten alan Hare, ışık dalgası ve parlaklık anlamına geliyor. Hare Banyo Mobilyası ile doğanın iyileştirici ve yenileyici enerjisi ıslak mekânlara taşınıyor.


Creavit’in gövdesi afromozya renk olan banyo mobilyası Hare, uzun ömürlü bir kullanım vaat ediyor. Afrika kökenli afromozya, ağaçların kralı olarak biliniyor. Yılların yıpratamadığı bu ağaç mobilya yapımının yanında milyarlık lüks yatlarda, bahçe...