22 / 07 / 2024

harem de yen proje

harem de yen proje

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Çanakkale Moldavit Etap 2'de 4 milyon 150 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Çanakkale gözde ve büyüyen gölgesinde Güngör İnşaat tarafından inşa edilen Çanakkale Moldavit Etap 2'de konutlar 4 milyon 150 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Moldavit Etap 2'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

NPD Group, her sene yaptığı gibi yenş yıla girmekle ABD'de 2022 senesinin en çok satan 10 oyununu ilan etti. Call of Duty: Modern Warfare II, büyük bir atak yaparak Elden Ring’in de önüne geçerek satış rekorları kırdı.

Dolar tahtan indi! Euro, sterlin ve yen yükseliyor

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Döviz piyasası dolar kurunda yaşanan sert düşüşün etkisi ile haftanın son işlem gününde oldukça değer kaybetti. Doların değer kaybetmesi ile başta euro olmak üzere sterlin yen de yükselişe geçti.

32 yıl aradan sonra zirve geldi! 1990 yılından sonra bir ilk yaşanıyor! Dolar yen karşısında şaha kalktı

32 yıl aradan sonra, Japon yeni, dolar karşısında hızla değer kaybetmeye başladı. Dolar/yen paritesi 150 psikolojik sınırını aşarak 150,1 ile Ağustos 1990'dan bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Dolar karşısında ne Euro, ne Sterlin, ne Yen, ne Altın tutunabiliyor. İşte nedeni!

Euro, Sterlin ve Yen hatta altın da dolar karşısında önemli ölçüde değer kaybetti. Yüksek getiri peşindeki küresel sermaye Amerika'ya yöneldi. Avrupa'nın, İngiltere'nin ve Japonya'nın durumu pek de iç açıcı değil.

BİM'de satılacak yeni ürünler ağızları açık bıraktı! Yok artık diyeceksiniz

Uygun fiyatlı ürün satış politikasıyla Türkiye'de zincir market sektöründe büyüyen BİM'in mağazacılıkta geldiği son nokta şaşkınlık yarattı. Mağazalarında kırtasiye, elektronik hatta elektrikli bisiklet bile satan BİM şimdi satacağı ürünlerle duyanları hayretle içinde bırakacak.

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver, Hüseyin Demir ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

El Harem Otomotiv Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Harem Otomotiv Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilfer Özhan tarafından kuruldu.

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Gayrimenkul sektörü İstanbul rotasını değiştirir mi?

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barman, İstanbul merkezli büyüyen gayrimenkul sektörünün rotasını değiştireceğini söyledi...

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.

harem de yen proje Haberi

harem de yen proje

Büyükşehir Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi, otogarın da içinde bulunduğu Harem bölgesi için yenileme projesi hazırladı. Otogarın taşınmasıyla başlayacak proje çerçevesinde, turistik gemilerin barınabileceği bir liman, eğlence, dinlenme, piknik ve spor alanlarının yapılması planlanıyor. Projeyle ilgili 1/5000'lik plan çalışmaları tamamlandı, 1/1000'lik plan çalışmaları ise devam ediyor. 


DENİZ ULAŞIMI CANLANACAK 


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Harem projesiyle ilgili detayları şöyle anlattı: "Tarihi Yarımada'nın en güzel görülebileceği nokta olan Harem, Üsküdar'ı Üsküdar yapan değerlerden biri. Harem, sadece İstanbul ve Üsküdar için değil, İslam medeniyeti için de önemli bir merkez, Avrupa ve Anadolu'nun giriş ve çıkış noktasıdır. Burası Harem adını, Osmanlı zamanında hacca gidenler Kabe'ye buradan uğurlandığı için almıştır, önümüzdeki yıl bir ilki gerçekleştireceğiz ve Osmanlı dönemindeki Harem'den hacı uğurlama geleneğini yeniden başlatacağız. Yıllarca hizmet...