15 / 05 / 2024

Haremlique 6. mağazasını açtı

Haremlique 6. mağazasını açtı

Lüks ev tekstili markası Haremlique 6’ncı mağazasını İstanbul Suadiye’ye açtı...

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Carrefoursa 11 mağazasını Migros'a devretti!

Carrefoursa Kayseri'deki 11 mağazasının toplam 6.58 milyon liraya Migros'a devri için sözleşme imzalandığını açıkladı. 

DeFacto C-A'nın 24 mağazasını devralıyor!

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Doğtaş bu yıl 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açacak!

Türk mobilya sektörünün Yozgat, Lüleburgaz, İzmir önemli markalarından Doğtaş, bu ay 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açıyor. Doğtaş, bu hafta Gaziantep ve Şanlıurfa'daki ikinci mağazalarını açacak.

Halk Ekmek 6'ncı mağazasını Batıkent'e açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Batıkent'te Atlantis Alışveriş Merkezi yanındaki dev park içinde 6'ıncı büyük satış mağazasını açacak.

Menderes Tekstil 6. mağazasını Zeytinburnu'nda açtı!

Ev tekstil ürünlerinde Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil’in ürünlerini tüketiciyle buluşturduğu Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Menderes Store, İstanbul’daki ilk mağazasını açtı!

Ev tekstil ürünlerinde ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil, İstanbul'da ilk mağazasını açtı. Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Barçın Spor İstanbul'daki 6.mağazasını Buyaka AVM'de açtı!

SPOR perakende sektörünün İzmirli markası Barçın Spor, İstanbul Buyaka AVM'de 700 m2'lik mağazasıyla faaliyete geçirdi.Barçın Spor zincirinin İstanbul'da 6. mağazası oldu.

Pehlivanoğlu Buca'daki 6'ncı mağazasını hizmete açtı!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri 'nin 127. mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Buca Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Mevlana Buca-6'ncı mağazasının açılış kurdelesini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlvanoğlu kesti

Odak Japon yeni mağazasını Gaziemir'de açtı!

Odak Japon, Gaziemir 6'ncı Sanayi Sitesi'ndeki yeni mağazasını geçtiğimiz günlerde hizmete açtı. Fırat Sarıçam, “Gaziemir 6’ncı Sanayi Sitesi’nde açtığımız yeni mağazamız ile kalite çıtamızı daha da yükseğe taşıdık” dedi

Haremlique 6. mağazasını açtı Haberi

Haremlique 6. mağazasını açtı

İstanbul Akaretler, Ankara, Alaçatı, New York, Beyrut ve Riyad’da mağazaları bulunan Haremlique’in ortağı Caroline Koç, 6’ncı mağaza ile yeniden İstanbul’da olmaktan ötürü mutlu olduklarını söyledi. Koç, “Zerafet ve rahatlığın bir arada sunulduğu koleksiyonları, gelenekselden hareket eden çağdaş tasarımlar ve titiz bir işçilikle hazırlayan Haremlique markamız ile kuruluşundan bugüne her adımda daha da genişleyen ürün yelpazemizi Suadiye’de meraklıları ile buluşturacağız”...