21 / 05 / 2024

Harmancık ılıcaksu termal tesisi

Harmancık ılıcaksu termal tesisi

Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık ’a, Ilıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındırılacağı modern bir tesis kazandırmayı hedefliyor.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Recep Altepe'den Harmancık'a yatırım müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi olarak hedefimiz dağ yöresini kalkındırmaktır. Bursa gelişiyor, Harmancık değişiyor” dedi.

Gölcük Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri'ne talep arttı!

Gölcük Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri olan Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri, havaların ısınmasıyla halktan büyük ilgi görmeye başladı.

Harmancık Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Harmancık’ta Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan ve yaklaşık 2.5 milyon TL’ye mal olan şehirlerarası otobüs terminaliyle futbol sahasının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından gerçekleştirildi.

Gaziantep Çat Boğazı ve Harmancık Barajları'nın temeli 2016'da atılacak!

AK Parti Gaziantep 3. dönem Milletvekili adayı Mehmet Erdoğan, 2016 yılının sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelini atacağız. Bu dönem Araban'ı cazibe merkezi haline getireceğim inşallah" diye konuştu.

Harmancık termal sularıyla turizm alanında kalkınacak!

Bursa'nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık 'a, llıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındıracağı modern bir tesis kazandıracak.

Harmancık'a termal tesis yapılacak!

Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık ’a, Ilıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındırılacağı modern bir tesis kazandırmayı hedefliyor.

Gümüşhane Harmancık Projesi meclisten geçti!

Gümüşhane İl Genel Meclisi, Torul ilçesi Harmancık köyü sınırları içerisinde yapılacak olan İş Geliştirme Merkezine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında rapor görüştü.

Yaşar Bahçeci Yazlık Ilıca Termal Tesisleri’ni gezdi!

Kocaeli Başiskele’deki toplantı için Kocaeli'ye gelen JKBB Başkanı Yaşar Bahçeci ve beraberindekiler, Gölcük ’teki yemekte ağırlandı. Heyet, bir süre gezdikleri Yazlık Termal Tesisleri’ne hayran kaldı

Bursa Sıcaksu bölgesinde açık ve kapalı termal tesisler kuruluyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, başta Sıcaksu bölgesi olmak üzere kentin uygun bölgelerinde açık ve kapalı termal tesis ile içmeler yaparak, kenti yaşlı ve sporcu dostu termal merkezi haline getirmek için çalışmaları başlattı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi termal tesis projelerini hayata geçiriyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, başta Sıcaksu bölgesi olmak üzere kentin uygun bölgelerinde açık ve kapalı termal tesis ile içmeler yaparak, kenti yaşlı ve sporcu dostu termal merkezi haline getirmek için çalışmaları başlattı.

Harmancık Mahallesi Mahalle Konağı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Harmancık Mahallesi’ne Mahalle Konağı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle Konağı’nın çok amaçlı kültürel tesis ve mesleki eğitim merkezi olarak hizmet vereceğini söyledi.

Suat Kılıç: Diyarbakır'a 33 bin kişilik stadyum inşa edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Diyarbakır'ı 33 bin koltuk kapasiteli yeni bir stadyuma kavuşturacağız" dedi...

Harmancık ılıcaksu termal tesisi Haberi

Harmancık ılıcaksu termal tesisi

‘Daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent’ hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, bütünşehir yasasının ardından Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde de hizmetlerini bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık’ta Ilıcaksu mevkiindeki termal su bölgesinde incelemelerde bulundu. Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Harmancık Kaymakamı Hakan Engin ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının eşliğinde gerçekleştirilen incelemenin ardından bölgeye termal suların değerlendirileceği bir tesis kurulacağı belirtildi.


“Termal sular değerlenecek”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın her alanda gelişimini ve kalkınmasını sağlarken bir yandan da yeni ilçelerde çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatarak, “Dağ yöresinin güzel ilçesi Harmancık’ta, Ilıcaksu mevkiinde, bölgemizin ekonomisine katkı sağlayacak unsurlardan biri de termal sularımız... Şu anda sadece Ilıcaksu bölgesinde, bu havzada, büyük bir tesise...