07 / 05 / 2024

Harşit Yapı

Harşit Yapı

Harşit Yapı tarafından hayata geçirilen Gümüş Residence'ta fiyatlar 101 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri Aralık 2014'te gerçekleşecek. Gümüş Residence İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlanıyor...

Beylikdüzü Gümüş Rezidans'ta 215 bin TL'ye 2+1!

Yüzde 30 peşinatla 36 ay vadelendirme uygulanan Gümüş Residence'ta daireler 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Gümüş Rezidans Beylikdüzü'nde 92 bin TL'den başlıyor!

Teslimlerinin Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşeceği Gümüş Residence projesinde konutların fiyatları 92 bin TL'den başlayıp, 215 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Gümüş Residence'de satışlar başladı! 80 bin 750 TL'ye!

Harşit Yapı tarafından Beylikdüzü'nde metrobüse yakın bir lokasyonda hayata geçirilen Gümüş Residence projesinde lansmana özel olan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Pasaport harçlarına son dakika zammı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, harçlara yapılan yüzde 50 seviyesindeki zamla belirlenen yeni tarifeler belli oldu. Bu doğrultuda, 6 aylık pasaport ücreti bin 43 Türk Lirası oldu.

Dikkat! 2023 yılında ödeyeceğimiz vergi ve harçlara büyük zam geldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı dakikalar önce yaptığı açıklamada, vergi ve harçlara zam yapıldığını duyurdu. Peki yeni yılda alınacak vergi ve harçlarda yapılacak artış oranları ne kadar olacak?

Tapu Kadastro teknik belge harçları 2022!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nden alınacak her teknik belge için belli miktarlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, bu sene Tapu Kadastro teknik belge harçları ne kadar oldu?

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Emlak vergisi yapılandırma başvurusu 2021!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, diğer vergi ve harçlar yapılandırılabilecek. Peki başvuru şartları neler? İşte emlak vergisi yapılandırma başvurusu 2021...

Emlak vergisi borcu olana yapılandırma müjdesi!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifi kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, diğer vergi ve harçlar yapılandırılabilecek.

Yeni yapılar tapu harcına tabi!

775 sayılı Gecekondu Kanunu’nun 33. maddesi değişti. Yeni düzenlemeye göre dönüşüm projesi kapsamındaki projeler için harç ödemesi yapılmayacak. Ancak yeni yapıların satışında tapu harcı istisnası satış aşamasında uygulanamıyor.

Yapı kullanma izin belgesi harcı 2019!

İmar Müdürlüğü Yapı Kullanma İzni birimi tarafından düzenlenen yapı kullanma izin belgesi için belli oranlarda harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, yapı kullanma izin belgesi harcı 2019 ne kadar?

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

İrtifak hakkı harcı 2018!

Gayrimenkul malikini bazı yetkileri kullanmaktan kaçınmaya veya yararlanan taşınmaz malikinin yüklü taşınmazı belirli şekilde kullanmasını sağlayan hak olan irtifak hakkı için ne kadar harç ödemesi yapılacak?

Tapu cins değişikliği harçları 2018!

Tapu belgesi üzerinde yapılacak cins değişikliği işlemi için 2018'de ne kadar harç ödemesi yapılacak? İşte tapu cins değişikliği harçları 2018..

Aplikasyon harcı 2018!

2018 yılında yapılacak aplikasyon işlemi için belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, aplikasyon harcı 2018 ne kadar?

Harşit Yapı Haberi

Harşit Yapı


Harşit Yapı imzası taşıyan Gümüş Residence İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Gümüş Residence Beylikdüzü projesi 3 bin 725 metrekare alanda konumlanıyor. 


Gümüş Residence'ta daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Gümüş Residence'ta 1+0 daireler 46 metrekare, 1+1 daireler 66-77 metrekare, 2+1 daireler 103 metrekare alana sahip.


Gümüş Residence'ta daire fiyatları, 1+0 daireler 101 bin TL'den, 1+1 daireler 143 bin TL ile 159 bin TL'den, 2+1 daireler 236 bin TL'den satışa sunuluyor. 


Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 30 peşinat ödeyerek kalan tutarın 36 ay taksitlendirebiliyor. Gümüş Residence İstanbul Beylikdüzü'nde teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Gümüş Rezidans Evleri'nin sosyal imkanları arasında,...