10 / 05 / 2024

Harun Ağbabalı

Harun Ağbabalı

Vemen Yapı İnşaat Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Harun Ağbabalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Zeytinburnu, Sümer Mahallesi, 27. Sokak'ta kuruldu.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Üsküdar Hacı Harun Ekşi Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hacı Harun Ekşi Camii, Cuma namazı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle ibadete açıldı. 

Hacı Harun Ekşi Camisi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bizler Üsküdarlılar olarak son 5 yılda 63 tane camimizi yeniden ibadete açtık, yeniledik" dedi...

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davasında flaş gelişme!

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant’ın babaları olduğunu iddia eden Amerikalı Jackson kardeşler, yapılan DNA testi ile soy bağını ispatladı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası!

ABD'nin Chicago kentinde doğup büyüyen Henry Kevin Jackson  ve Candice Jackson kardeşler, yaklaşık 9 bin kilometre yol kat ederek geldikleri İzmir'de, babaları olduğunu iddia ettikleri işadamı Kasım Pırlant'a babalık davası açmaya hazırlanıyorlar. 

Genç Doğa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Doğa Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Vural tarafından kuruldu.

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu geliyor!

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu inşa ediliyor. Spor salonu 450 günde tamamlanacak. Vali Harun Sarıfakıoğulları, spor salonunun inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

160 bin liralık gayrimenkule 94 milyon lira teklif!

Uluslararası Yargı Ağı Projesi sisteminde 86 bin liradan ihaleye açılan 160 bin lira bedelli gayrimenkulü almak isteyen Harun A, sıfırları hesap etmeyerek 94 milyon lira teklifte bulundu.

Harun Ağbabalı Haberi

Harun Ağbabalı

Vemen Yapı İnşaat Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Harun Ağbabalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.


Vemen Yapı İnşaat Gıda ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...