15 / 05 / 2024

Harun Tekay

Harun Tekay

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile Kartal'da, Harun Tekay Müdürlüğü'nde kuruldu.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Konkordato kararı aldıran Harun Çoban kayıplara karıştı!

Bursa'da hurda ticareti yanında demir, çelik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok sektörde iş yapan firmanın sahibi Harun Çoban, konkordato kararından sonra kayıplara karıştı...

Harun Algül: Acilen gayrimenkul yönetim planı yapılmalı!

Bandırma Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısında konuşan MHP Meclis Üyesi Harun Algül, yerel yönetim acilen gayrimenkul yönetim planı yapması gerektiğini ifade etti.

Üsküdar Hacı Harun Ekşi Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hacı Harun Ekşi Camii, Cuma namazı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle ibadete açıldı. 

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirli, Hasan Kuş ve İsmail Yemişli ortaklığında kuruldu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Harun Yavuz, Merve Vera Gazioğlu, Merve Vera Gazioğlu ve Büşra Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO borsada kendi paylarını geri alıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı borsada işlem gören kendi paylarının geri alımı için Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çelik, Genel Müdür Harun Hanne Moreno ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol'u yetkilendirdi...

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kaçmaz tarafından kuruldu.

Harun Tekay Haberi

Harun Tekay

Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Harun Tekay Müdürlüğü'nde kuruldu.


Eçed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü mühendislik hizmetleri yapmak ve yaptırmak. b  Şirketin maksadı hava, gaz içme ve pis suların arıtımı, projelerini yapmak, arıtma tesislerini kurmak, depolama, ıslah, bertaraf etme, katı atıkların yeniden dönüşüm işlemlerini yapmak. Toprak kirliliğini önleme ve temizleme projelerini yapmak, geliştirmek. ÇED, proje tanıtım dosyası ve ön Çed raporlarını hazırlamak. c. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan izin  Lisans Yönetmeliği ve Çevre Denetimi Yönetmeliği kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gerekli izinlerin alınması kaydıyla çevre  kanunu ve ona bağlı mevzuat kapsamında kamu ve özel sektöre her...