30 / 04 / 2024

harun ve faruk aydın

harun ve faruk aydın

İstanbul Ümraniye'de gerçekleştirdikleri Yeşilkoru Evleri projesinin büyük ilgi görmesi, Aydın Yapı'ya Ümraniye'yi üs seçtirdi.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Ural ve Faruk Ural ortaklığında kuruldu.

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Meto Proje İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meto Proje İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esra Meto Kekezoğlu ve Faruk Meto ortaklığında kuruldu. 

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

harun ve faruk aydın Haberi

harun ve faruk aydın


1972 yılında Harun ve Faruk Aydın kardeşlerin ortak girişimiyle temelleri atılan Aydın Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Genellikle kendi arazilerimiz üzerinde proje gerçekleştiriyor ve fahiş fiyatla satış yapmıyoruz. Bugünlerde yine Yenidoğan'da yoğunlaşıyoruz" dedi. Yenidoğan'da Yeşilkoru Evleriyle kent hayatı ve tabiatı buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Aydın, "5 bin metrekare alana 3 blok olarak kurulan projede 3 oda 1 salon olmak üzere tek tip konut bulunuyor. Fiyatlar şerefiye miktarına göre 135 bin YTL ile 180 bin YTL arasında değişiyor" dedi. Ağustos 2006'da satışına başlanan projede evleri 2008 haziran ayında teslim etmek istediklerini belirten Faruk Aydın, yeşil alanlar, çocuk yüzme havuzu, parkları, jimnastik salonu, tenis ve basketbol sahaları, açık ve kapalı otoparkları yanında 24 saat güvenliğin de sağlandığını...