04 / 05 / 2024

Harvey Nichols ciro hedefi

Harvey Nichols ciro hedefi

Bünyesinde, lüks markaların satıldığı Brandroom ve Harvey Nichols mağazalarını bulunduran Demsa'nın patronu söyleyen Demet Sabancı Çetindoğan, "Lüks markalar Türkiye'ye gelmek istiyor. Pazar cazip" dedi..

Harvey Nichols Türkiye’den çekildi!

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz perakende devi Harvey Nichols, Türkiye’den çekildi...

Social İstanbul Kemer Country açıldı!

Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyeri Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliğiyle başladı.

Harvey Nichols 9 yılda 3 kat büyüdü!

‘Stil konusunda takıntılıyız’ diyen ve müşterileri ülkelerine göre ayırt etmeyen İngiltere merkezli Harvey Nichols’ın CEO’su Stacey Cartwright, “Türkiye’de 9 yılda 3 kat büyüdük. Türkiye ile bağımız çok güçlü” dedi.

Demsa cirosunun yüzde 25'ini turistlerden elde ediyor!

Bünyesinde, lüks markaların satıldığı Brandroom ve Harvey Nichols mağazalarını bulunduran Demsa'nın patronu söyleyen Demet Sabancı Çetindoğan, "Lüks markalar Türkiye'ye gelmek istiyor. Pazar cazip" dedi..

İnşaatta ciro sabit kaldı, üretim arttı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı

Sanayi ciro endeksi Ekim'de azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 azalış kaydetti.

Sinpaş'ın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL!

Son olarak “Altınoran” ve “İncek Life” projelerini hayata geçiren Sinpaş Holding, Ankara’da yatırımlarına devam edeceğini bildirdi. Firmanın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL...

AVM'lerin pazar günü kapalı olması 20 milyar TL ciro kaybı demek!

AVM’lerle ilgili yasa tasarısı Meclis’te beklerken AK Partili milletvekillerinin verdiği yeni yasa teklifi sektöre bomba gibi düştü. Sektöre göre, bu, 400 bin kişinin çalıştığı perakendede 100 bin kişinin işsiz kalması ve 20 milyar TL ciro kaybı demek

AVM Ciro Endeksi Ekim ayında yüzde 1.7 yükseldi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin ekim ayı sonuçları açıklandı. AVM ciro endeksi ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1.7 yükseldi.

Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Ekim 2014 AVM ciro endeksi 3 puan arttı.

Murat Kurum: 2014 yılını 4 milyar lira ciro ile kapatacağız!

Toplamda 10 bin konutluk satış hedefine yaklaştıklarını belirten Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, 2014 yılını 4 milyar ciro ile kapatacaklarını ifade etti.

Corbus, çelikhane yatırımı ile 250 milyon dolar ciro hedefliyor!

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

AVM Ciro Endeksi Eylül ayında yüzde 26 arttı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'ne göre, AVM Ciro Endeksi eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 26 artarak 171 puana yükseldi.

Harvey Nichols ciro hedefi Haberi

Harvey Nichols ciro hedefi

Bünyesinde, lüks markaların satıldığı Brandroom ve Harvey Nichols mağazalarını bulunduran Demsa'nın patronu Demet Sabancı Çetindoğan, Avrupa'da halen durgunluk yaşandığını ve lüks markaların Türkiye'yi adres olarak gördüğünü söyledi. Türk halkının modayı sevdiğini belirten Çetindoğan, "Mağazalarımıza turist de çok geliyor. Ciromuzun yüzde 20-25'ini turistlerden elde ediyoruz" dedi. Demsa, Brandroom mağazalarında Türk tasarımcılar için de yer açtı. Tuğba Ergin, Mehtap Elaidi, Pelin Dumlu, Hakan Yıldırım, Arzu Kaprol, Gül Ağış, Merve Bayındır, Simay Bülbül gibi 20 tasarımcının koleksiyonlarını da satmaya başladıklarını söyleyen Çetindoğan, Türk tasarımcılarının uluslararası arenada bilinirliklerini artırmasından büyük gurur duyduğunu belirtti. 


ULAŞILABİLİR LÜKS BÜYÜYOR 

Çetindoğan, "Son yıllarda Türk tasarımcılar çok büyük başarılara imza atıyor. Bugün, tasarımcılarımız dünya moda haftalarında uluslararası markalarla aynı sahneyi paylaşıyor, dünyaca ünlü pekçok isim başta kırmızı halı olmak üzere...