15 / 05 / 2024

Hasan Akgün neler söyledi

Hasan Akgün neler söyledi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda yaptığı konuşmada "Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı.Belediyeye yetki vermek yetmez, bütçe de vermek gerekir" dedi.

İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor? Seçim sonrası kentsel dönüşüm hızlanacak mı? 

Seçimlerden önce sık sık konut piyasasının geleceği merak ediliyordu. Peki İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

Türk çimento sektörü üretimi 81,5 milyon tona ulaştı! 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Türk çimento sektörünün 2023 yılında üretiminin yüzde 10,5 artışla 81,5 milyon tona ulaştı. Peki 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

2024’te konut piyasasını neler bekliyor?

Endeksa 2023 yılının konut satış eğilimlerini ve yaşanan dalgalanmaların nedenlerini değerlendirdi. Ayrıca 2024 yılında konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki, 2024’te konut piyasasını neler bekliyor? İşte detaylar...

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Bu bankada hesabı olanlar! Eğer bu hafta içinde bu işlemi yapmazsanız bakın neler olacak!

Bu bankada hesabı bulunan dikkatli olmalı! Bu hafta içinde işlem yaparsanız bakın neler olacak? Bankanın müşterileri için hazırladığı kampanya haberimizde...

BİM 20 Ocak Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de bugün neler indirimde? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM 20 Ocak Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de bugün neler indirimde? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hasan Akgün neler söyledi Haberi

Hasan Akgün neler söyledi

Büyükçekmece Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının,ikinci oturumu bugün saat 10.00'da Tüyap Tarabya Toplantı Salonu'nda başladı. 


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Sangmyung Üniversitesi ile imzaladıkları değişim ve işbirliği protokolüne ilişkin meclisimizi bilgilendirdikten sonra Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'nde yapılan çalışmalar hakkında meclise bilgi verdi. Akgün, burada yaptığı konuşmada "Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı.Belediyeye yetki vermek yetmez, bütçe de vermek gerekir" dedi. 


Emre Kulcanay /...