22 / 07 / 2024

Hasan Arı

Hasan Arı

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arı, Fatih Arı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Taşar tarafından kuruldu.

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: Manisa’da sönümleme başladı, depremler bitecek!

Manisa'da 22 Ocak Çarşamba günü meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremden sonra 2 bin 750 artçı meydana geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir meydana gelen sarsıntılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Liv Su Arıtım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liv Su Arıtım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Hasan Başar tarafından kuruldu. 

Kapalıçarşı'da kapanan iş yerlerinin sayısı artıyor!

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Fırat, İstanbul’un kalbi Kapalıçarşı’nın son durumunu anlattı: "Kapanan, el değiştiren iş yerlerinin sayısı artıyor. İşimiz ve ciromuz azalıyor. İyimser bakmaya çalışıyorum ama sıkıntımız büyük."

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Hasan Kimya Bolat, İş GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi...

Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çokyaşar Turizm İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Çokyaşar tarafından kuruldu. 

Hasan Akgün: 2017 Büyükçekmece'nin yılı olacak!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirerek bu yılın meclis çalışmalarını sonlandırmış oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Meclisimiz açısından 2016 yılını değerlendirirsek, çok başarılı bir yıl geçirdik" dedi.

Manisa Karaoğlanlı'ya Atık Su Arıtma tesisi geliyor!

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma tesisini, sistemli işler hale getireceklerini belirten MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, tesisin mahalleye kazandırılabilmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi gerek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, '' Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için inovasyon ve Ar - Ge çalışmalarına önem vermeli '' dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

Hasan Arı Haberi

Hasan Arı

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arı, Fatih Arı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.


ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Hanımseti Sokak, No:38 Hektaş İşmerkezi Kat:2...