02 / 05 / 2024

Hasan Avcı altıeylül

Hasan Avcı altıeylül

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Hasan Avcı kazandı..

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1920 dolardan işlem görürken altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları.  

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar o güne odaklandı! 4 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının gözü ABD Merkez Bankası faiz kararında. Karar sonucu altın fiyatlarını etkileyecek. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? 4 Eylül 2023 canlı altın

Hasan Avcı altıeylül Haberi

Hasan Avcı altıeylül

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı Hasan Avcı kazandı.

Anadolu Ajası'nda yer alan habere göre; Kesin olmayan sonuçlara göre, Hasan Avcı 55 bin 468, CHP adayı Esin Balıbek 41 bin 565, Diğer adayı 3 bin 435 oy aldı.

Hasan Avcı kimdir?

İlkokul ve Ortaokulu Dursunbey'de okudu. Lise eğitimini Muharrem Hasbi Lisesi'nde tamamladı. Balıkesir Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu. Evli ve 3 erkek çocuk babası.

2014 yılında Altıeylül Belediyesi meclis üyesi seçildi. 2014 yılından bu yana imar komisyonunda görev yaptı. 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 11 Kasım 2017 tarihi itibari ile Altıeylül Belediye Başkanı olarak görev...