30 / 04 / 2024

Hasan Can mehmet ergün turan

Hasan Can mehmet ergün turan

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TC Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vyon Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Demirhan Demirel, Hasan Can Demirel ve Mustafa Demirel ortaklığında kuruldu.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Anadolu'ya uygun danışmanlık hizmeti!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, emlak satışı hususunda Türk model bir anlayış geliştirdiklerini dile getirdi. 

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Hasan Can mehmet ergün turan Haberi

Hasan Can mehmet ergün turan


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TC Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan'ı makamında ziyaret etti.


Gerçekleşen ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Başkan Hasan Can'ın TOKİ Başkanı Ergün Turan'a Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye ettiği ziyarette, TOKİ Başkanı Ergün Turan da Başkan Hasan Can'a teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. 



Ümraniye...