09 / 05 / 2024

Hasan Cebeci kim

Hasan Cebeci kim

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci kimdir? Hasan Cebeci nerelidir? Hasan Cebeci'nin eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Halk GYO'nun yönetim kurulu başkanı değişti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan eski başkan Hasan Cebeci'nin yerine Recep Süleyman Özdil'in getirilmesinin kararını bildirmiştir.

Halk GYO'ya Recep Süleyman Özdil atandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., görevinden istifa eden Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci'nin yerine Recep Süleyman Özdil'in atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci istifa etti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. İşte Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan KAP'a yapılan açıklama...

Çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için "çevre ve temizlik vergisi"nin ödenmesi gerekiyor. Peki çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Eğitim Tesisleri 2014 yazında tamamlanacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), inşasına 176 gün önce başlanan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin son durumuyla ilgili bilgi verdi. Proje 2014 yazında tamamlanacak

Cebeci atıksu arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli ’nin turizm cenneti Kandıra ’daki sahil bölgelerinin atık sularını arıtarak Karadeniz ve çevrenin kirlenmesinin önüne geçecek olan Cebeci atıksu arıtma tesisinin inşaatı tamamlanarak işletmeye alındı.

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

Site yönetim planını kim hazırlar?

Site yönetim planı, söz konusu site için alınmış kararlar doğrultusunda hazırlanıyor. Site yönetim planında sitenin nasıl yönetileceğine ilişkin hususlara yer veriliyor. Peki site yönetim planını kim hazırlar?

Halkbank'tan, Eskişehir'e yatırım müjdesi!

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci: "Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Eskişehir' de yaptığı konut yatırımının başarılı olması durumunda yeni bir yatırım daha yapılabilir"...

İstanbul Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde park ve sosyal tesis projesi!

Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Kent Ormanlarının ardından her mahallede yeşil alanların arttırılmasını hedefliyor. Cebeci Mahallesi'nde park ve sosyal tesis projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projenin ekim ayında tamamlanması planlanıyor..

Apartman aidatını kim öder?

Apartmanda ya da konut sitesinde sunulan hizmetlerin karşılığı olarak apartman aidatı alınıyor. Peki apartman aidatını kim öder? Boş daire için apartman aidatı ödenir mi? İşte yanıtı...

Hasan Cebeci kim Haberi

Hasan Cebeci kim

Hasan Cebeci kimdir?

Hasan Cebeci, 1949 yılı Çankırı doğumlu. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi-Maliye Bölümü mezunu Hasan Cebeci, bugün Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.


T. Vakıflar Bankası T.A.O.'da Müfettiş Yardımcısı olarak meslek hayatına başlayan Hasan Cebeci, aynı Bankada Müfettiş, Şube Müdürü, Birim Müdürü, Bölge Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ettirdi.


28 Mart 2003 tarihinde, T. Halk Bankası A.Ş.'de Kredilerden sorumlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak atandığı görevini, 08 Aralık 2003 tarihinden itibaren de Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı olarak sürdürdü. 


13 Nisan 2005 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Hasan Cebeci, aynı zamanda Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı'dır.


Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Sabahattin Birdal.