05 / 05 / 2024

Hasan Çolakoğlu kim

Hasan Çolakoğlu kim

Güngör Çolakoğlu tarafından 1968'de kurulan Süsler İnşaat, İzmir Bornova bölgesinde bir projeye daha imza atıyor. Mevlana'daki sitede 70 daire yer alacak. Projede yeşil alan da bulunacak.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL Özcan Çolak tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Hasan Çolakoğlu kim Haberi

Hasan Çolakoğlu kim

Güngör Çolakoğlu'nun 1968'de Bornova'da kurduğu Süsler İnşaat, çalışmalarını aynı bölgede sürdürüyor. Bornova'da ilk çok katlı yapıyı babasının yaptığını belirten, firma sahibi Hasan Çolakoğlu, bugün kardeşi Hakan Çolakoğlu'nun yanı sıra, mimarlık ve içmimarlık öğrenimi gören iki oğluyla birlikte çalışıyor. 


2+1'ler 320 bin lira 


Bornova'da yaklaşık 2 bin konut yaptıklarını kaydeden Hasan Çolakoğlu, Bornova Anadolu Lisesi'nin tam arkasında, Mevlana'da, 2 blokta 70 daireden oluşan bir projenin inşaatını sürdürdüklerini belirtti. Otoparkı, yeşil alanı ve spor alanı bulunan projede, 55 metrekarelik 1+1 ve 85 metrekarelik 2+1'lerden oluşan blokların yapımına Ekim 2015'te başladıklarını belirten Çolakoğlu, işçilik ve malzeme kalitesiyle 1. sınıl inşaat olarak nitelediği projenin, sahiplerine Ekim 2017'de teslim edileceğini söyledi. Dairelerin henüz 9'unun satıldığını vurgulayan Çolakoğlu, "Fiyatlarımız 1+1'ler için 250 bin, 2+1'ler için de 320...