05 / 05 / 2024

Hasan Çolakoğlu kimdir

Hasan Çolakoğlu kimdir

Güngör Çolakoğlu tarafından 1968'de kurulan Süsler İnşaat, İzmir Bornova bölgesinde bir projeye daha imza atıyor. Mevlana'daki sitede 70 daire yer alacak. Projede yeşil alan da bulunacak.

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir?

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Peki, Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir? Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hasan Serdar Nalbantoğlu..

Hasan Boduroğlu kimdir?

Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, MEF Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün Kurucusu ve Başkanı, FMV Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Eski Başkanı Hasan Boduroğlu vefat etti. Peki, Hasan Boduroğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Baykal Hancıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Baykal Hancıoğlu kimdir? Baykal Hancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ÜyesiBaykal Hancıoğlu'nun biyografisi...

İsmail Uzunoğlu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Uzunoğlu kimdir? İsmail Uzunoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Uzunoğlu, ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor?

Hülya Odabaşıoğlu kimdir?

2003 yılından beri Mimat Mimarlık'ın ortağı olan Mimar Hülya Odabaşıoğlu kimdir? Mimar Hülya Odabaşıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Hülya Odabaşıoğlu'nın biyografisi..

İrem Senemoğlu kimdir?

Mimar İrem Senemoğlu kimdir? Mimar İrem Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrem Senemoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte İrem Senemoğlu...

Emre Senemoğlu kimdir?

Mimar Emre Senemoğlu kimdir? Mimar Emre Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Senemoğlu, bugün çalışmalarına devam ettiği Senemoğlu Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Emre Senemoğlu..

Cihat Fındıkoğlu kimdir?

Mimar Cihat Fındıkoğlu kimdir? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Cihat Fındıkoğlu'un biyografisi..

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir?

Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir? Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatmagül Aslaner Gegeoğlu..

Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir?

Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir? Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Nurbin Paker Kahvecioğlu..

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Hasan Çolakoğlu kimdir Haberi

Hasan Çolakoğlu kimdir

Güngör Çolakoğlu'nun 1968'de Bornova'da kurduğu Süsler İnşaat, çalışmalarını aynı bölgede sürdürüyor. Bornova'da ilk çok katlı yapıyı babasının yaptığını belirten, firma sahibi Hasan Çolakoğlu, bugün kardeşi Hakan Çolakoğlu'nun yanı sıra, mimarlık ve içmimarlık öğrenimi gören iki oğluyla birlikte çalışıyor. 


2+1'ler 320 bin lira 


Bornova'da yaklaşık 2 bin konut yaptıklarını kaydeden Hasan Çolakoğlu, Bornova Anadolu Lisesi'nin tam arkasında, Mevlana'da, 2 blokta 70 daireden oluşan bir projenin inşaatını sürdürdüklerini belirtti. Otoparkı, yeşil alanı ve spor alanı bulunan projede, 55 metrekarelik 1+1 ve 85 metrekarelik 2+1'lerden oluşan blokların yapımına Ekim 2015'te başladıklarını belirten Çolakoğlu, işçilik ve malzeme kalitesiyle 1. sınıl inşaat olarak nitelediği projenin, sahiplerine Ekim 2017'de teslim edileceğini söyledi. Dairelerin henüz 9'unun satıldığını vurgulayan Çolakoğlu, "Fiyatlarımız 1+1'ler için 250 bin, 2+1'ler için de 320...