27 / 05 / 2024

Hasan Fehmi Kulaçoğlu

Hasan Fehmi Kulaçoğlu

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fehmi Kulaçoğlu, Mustafa Oğuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fehmi Dinç tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya 3 yeni proje!

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ile ilçede yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’nın standartlarını yükseltecek 3 yeni projenin sözünü verdi.

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın'dan gayrimenkule özel yazılım!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Hasan Bursalıoğlu: Yabancı yatırımcının yeni gözdesi Karadeniz!

Satış Ajansı’nın kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu, konut faizleri, yabancı yatırımcı tercihleri ve yıldızı parlayan bölgeler gibi sektörün merak ettiği konularda önemli değerlendirmeler ve öngörülerde bulundu...

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fehmi Kulaçoğlu, Mustafa Oğuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Fehmi Kulaçoğlu Haberi

Hasan Fehmi Kulaçoğlu

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fehmi Kulaçoğlu, Mustafa Oğuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu. 


Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE  3.- Şirketin amaç ve başlıca iştigal konuları aşağıdadır.   1-İnşaat dalında;             İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel,...