29 / 04 / 2024

Hasan Hüsnü

Hasan Hüsnü

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da açıldı.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye bedeli ile açıldı.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsnü Akhan Kimdir?

Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan’ın mesleği nedir? Hüsnü Akhan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Kirali tarafından kuruldu.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

Hüsnü Akhan kimdir?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüsnü Akhan'ın biyografisi...

Hüsnü Akhan, Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Doğuş GYO Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüsnü Akhan'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Nevzat Öztangut, Hasan Hüsnü Güzelöz'ün yetkilerinin aynen devam etmesine karar verildi. 

Hüsnü Şenlendirici İzmir'e taşındı! 

Hüsnü Şenlendirici, İstanbul'dan İzmir'e taşındı. Şenlendirici, İzmir Bergama'daki satın aldığı çiftliğinde köy hayatı yaşıyor...

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Hasan Hüsnü Haberi

Hasan Hüsnü


Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde açıldı. 


Söz konusu şirkette Kadir Tokman Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Okay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Hasan Hüsnü ve Şebnem Buyer ise Yönetim Kurulu Üyeliği'nde yer alıyor. 


Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Yakut Caddesi,...