26 / 05 / 2024

Hasan İpek kim

Hasan İpek kim

Şırnak Valisi Hasan İpek kimdir? Şırnak Valisi Hasan İpek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan İpek, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Hasan İpek...

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Arabulucu ücretini kim öder?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, pek çok kişi de arabulucuların kapısını çalıyor. Peki arabulucu ücretini kim öder?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Rubenis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Rubenis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İpek tarafından kuruldu.

Daire alırken iskan masrafını kim öder?

İskan masrafına dair pek çok kişi aynı soruyu sormaktadır. Bir mülk alırken iskan masrafını kim öder? İşte merak edilen o detaylar!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Bon İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bon İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İpek tarafından 6 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Hasan İpek: Jatomi’nin salonlarına talibiz!

Türkiye’de spor aletleri pazarının önde gelen oyuncularından Ağrılı işadamı Hasan İpek, Türkiye’den bir gecede kaçan Jatomi ile temaslara başladığını söyledi. İpek, “Jatomi’nin salonlarına talibiz." dedi.

Hasan Petek: Kiracı konutu sözleşme bitmeden de boşaltabilir!

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Petek, Yeni Türk Borçlar Kanunu’nda kiracıyı koruyan ama kamuoyunda pek bilinmeyen düzenlemeye dikkat çekti..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Hasan İpek kim Haberi

Hasan İpek kim

Hasan İpek kimdir?

Vali Hasan İpek, 1959 yılında Karabük’ te doğdu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1983-84 yıllarında avukatlık stajını yaptı. Zonguldak kaymakam adaylığı, Kastamonu-İnebolu ve Cide, Sivas-Koyulhisar, Iğdır-Aralık ilçelerinde kaymakamlık, İzmir, Kütahya ve Burdur illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


 1 yıl süreyle İngiltere’ de eğitim gördü. Belçika-Brüksel’ de NATO uzmanlığı yaptı. Japonya’ da afet yönetimi eğitimleri aldı. 17 Ağustos 1999 Marmara ve 12 Kasım 1999 Düzce depremlerinde İçişleri Bakanlığı Kriz Merkezi başkanlığı görevlerini icra etti. İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı yaptı. 2003 yılında Başbakanlık Kriz Merkezi'ni kurmak üzere İzmir vali yardımcılığı görevinden başbakanlık danışmanlığına getirildi. 


2003-2009 yılları arasında Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü, 2009-2010 yıllarında Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın kurucu...