25 / 05 / 2024

Hasan İpek özgeçmiş

Hasan İpek özgeçmiş

Şırnak Valisi Hasan İpek kimdir? Şırnak Valisi Hasan İpek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan İpek, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Hasan İpek...

İş Bankası Mayıs 2024 emekli promosyon ne kadar? Emekli promosyonuna yeni zam geldi mi? Son dakika promosyon rakamları!

Pek çok emekli İş Bankası emekli promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki İş Bankası emekli promosyon rakamı değişti mi? Emekli promosyonuna zam geldi mi? İşte son dakika emekli promosyon rakamları...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira bedeli 5 yıl dolmadan artırılabilir mi? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalar çığ gibi büyürken, kira bedelinin 5 yıl dolmadan artırılıp artırılamayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki kira bedeli 5 yıl dolmadan artırılabilir mi? 

Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor: Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Son tahminler paylaşıldı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi?

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Kapıcı dairesi kiraya verilir mi 2024?

Apartmanın ortak alanı olan kapıcı dairelerinin kiraya verilip verilemeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki kapıcı dairesi kiraya verilir mi? 

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı!

Pek çok kişinin aklında aynı soru var. Parayı faize mi yatırmalı yoksa konut mu almalı? Herkesin aklındaki soruyu emlakçı böyle yanıtladı...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Evde bakım maaşları 7 bin TL mi oluyor? Ocak 2024 evde bakım maaşı hesaplamaları tek tek yapıldı! Acil bakın!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren evde bakım maaşı ödemeleri 7 bin TL mi oluyor? İşte tek tek hesaplanan o rakamlar...

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 3. ikramiyede son dakika! Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? Acil bakın!

Emeklilere 3. ikramiyedeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? Acil bakın...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Hasan İpek özgeçmiş Haberi

Hasan İpek özgeçmiş

Hasan İpek kimdir?

Vali Hasan İpek, 1959 yılında Karabük’ te doğdu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1983-84 yıllarında avukatlık stajını yaptı. Zonguldak kaymakam adaylığı, Kastamonu-İnebolu ve Cide, Sivas-Koyulhisar, Iğdır-Aralık ilçelerinde kaymakamlık, İzmir, Kütahya ve Burdur illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


 1 yıl süreyle İngiltere’ de eğitim gördü. Belçika-Brüksel’ de NATO uzmanlığı yaptı. Japonya’ da afet yönetimi eğitimleri aldı. 17 Ağustos 1999 Marmara ve 12 Kasım 1999 Düzce depremlerinde İçişleri Bakanlığı Kriz Merkezi başkanlığı görevlerini icra etti. İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı yaptı. 2003 yılında Başbakanlık Kriz Merkezi'ni kurmak üzere İzmir vali yardımcılığı görevinden başbakanlık danışmanlığına getirildi. 


2003-2009 yılları arasında Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü, 2009-2010 yıllarında Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın kurucu...