26 / 07 / 2024

Hasan Kalın eskişehir

Hasan Kalın eskişehir

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın kimdir? Hasan Kalın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Kalın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Kalın..

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir projesiyle 1035 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesinde 1035 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Beylikova 2. Etap projesinde yer alan 189 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

Hasan Kalın, belediyeye ait toprakları mı sattı?

Seyitgazi Belediyesi’nin eski başkanı Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu. Kalın, belediyeye ait 1 milyon metrekarenin üzerindeki toprağı 2,5 milyon TL’ye satmasıyla gündeme gelmişti...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Odunpazarı projesinde yer alan 3 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 başvuruları 2 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan konutlar 2 Eylül'de satışa çıkıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Odunpazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi  yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı Zincirlikuyu projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Eskişehir Seyitgazi Belediyesine ait taşınmazlar 2.5 milyon TL'ye satıldı!

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

TOKİ Eskişehir 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Söğütözü projesi için başvuru dönemi başladı. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Hasan Kalın eskişehir Haberi

Hasan Kalın eskişehir

Hasan Kalın kimdir?

1980 yılında Seyitgazi İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Kesenler Köyü İlköğretim Okulu´nda bitirdikten sonra, orta öğrenimini Seyitgazi Ortaokulu´nda ve lise öğrenimini de Seyitgazi Sağlık Meslek Lisesi´nde bitirdi.

Üniversite öğrenimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2007 - 2010 yılları arasında Ak Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatında çeşitli görevler aldıktan sonra Gençlik Kolları İl Başkanlığı yaptı.

2005 - 2010 yılları arasında kendi şirketini kurarak ticaretle uğraştı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi İlaç Klinik Araştırmaları Etik Kurulu üyeliği, Tüketiciyi Destekleme Derneği Kurucu Üyeliği ve Eskişehir İl Özel İdaresi Spor Kulübü yöneticiliği yaptı.

Eskişehir İl Özel İdaresi İmar ve İnşaat Daire Başkanlığı´nda Maden Mühendisliği ve Ruhsat ve Denetim Müdürü görevlerinde bulundu.

2014 yerel seçimlerinde Seyitgazi Belediye Başkanı seçilen Hasan KALIN; evli ve bir çocuk...