02 / 05 / 2024

Hasan Kalın seyitgazi belediyesi

Hasan Kalın seyitgazi belediyesi

Seyitgazi Belediyesi’nin eski başkanı Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü oldu. Kalın, belediyeye ait 1 milyon metrekarenin üzerindeki toprağı 2,5 milyon TL’ye satmasıyla gündeme gelmişti...

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına tekrar indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları dibe vurdu! 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün tekrar  100 TL indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte ince ve kalın demir fiyatları resmen dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Demir fiyatlarında beklenmedik gelişme! Bu sefer indirime gidildi!  9 Ekim 2022 İnce ve kalın demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarında sevindiren haber geldi. Rekor seviyelere kadar çıkan demir fiyatlarına büyük indirim. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? İşte 9 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 8 Ekim 2022 ince ve kalın demir fiyat listesi 

Uzun bir aradan sonra demir fiyatlarında dün indirime gidildi. Rekor seviyelere çıkan demir fiyatları dün ciddi anlamda düşüş yaşadı. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları kaç lira? İşte 8 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Büyük indirim! Demir fiyatları resmen düştü! 7 Ekim 2022 İnce ve kalın demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Rekor seviyelere yükselen demir fiyatları bugün resmen düştü. Peki bugün ince ve kalın demir fiyatları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Hasan Kalın seyitgazi belediyesi Haberi

Hasan Kalın seyitgazi belediyesi

Seyitgazi Belediyesi’nin 2014-2019 yıllarında belediye başkanlığı görevini yürüten Hasan Kalın, Eskişehir İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Hizmetleri'ne Müdür olarak atandı. Eski başkanın ataması tepkilere neden oldu.

Sözcü Gazetesi'nden Kemal Atlan'ın haberine göre, AKP’li eski başkan Hasan Kalın, 31 Mart seçimlerinde yeniden aday olmuş ancak seçimi CHP’li Uğur Tepe kazanmıştı.

Seyitgazi Belediyesi’nin yeni başkanı Uğur Tepe, kalın döneminden kalan borcu sosyal medya hesabından paylaşmış, belediyenin borcunun 22 milyon 336 bin TL olduğunu açıklamıştı.

Başkan Tepe’nin paylaşımında belediyenin borçları içerisinde en çok 31 Mart seçimleri öncesi 19 Mart 2019 tarihinde fatura edilen 13 bin 235 liralık pide borcu ile 21 bin 900 liralık çiçek alımı borçları dikkat çekmişti.

1 MİLYON METREKARENİN ÜZERİNDE TOPRAK SATMIŞTI

AKP’li eski...