09 / 05 / 2024

Hasan Kan

Hasan Kan

Çamlık Florya Konakları İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Kan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Evkur Plaza'da kuruldu.

Evkur Bahçelievler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Evkur Bahçelievler İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kan ve Kaan Kan ortaklığında kuruldu.

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Evkur Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kaan Kan ve Hasan Kan ortaklığından 402 milyon 520 bin 149 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşümde emin adımlarla yürüyoruz!

“3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kentsel dönüşümde çok güçlü bir noktaya emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

Balıkesir'e Hasan Can Kültür Merkezi geliyor!

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Hasan Can'dan Murat Kurum'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum'u ziyaret etti. Başkan Can Murat Kurum’a yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ucube inşaatlar yaptık!

Erdoğan, Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın anne ve babası adına yaptırılan Küçükçekmece'deki Fethiye-Hasan Gümüşdağ Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Fethiye Hasan Gümüşdağ Cami açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti.

Hasan Gürsoy'dan yeni şirket!

Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy tarafından yeni şirket Güryapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ümraniye Hasan Özaydın İlkokulu’nun temeli atıldı!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni bir okul daha kazandırıyor. Altınşehir Mahallesi’ndeki Hasan Özaydın İlkokulu’nun temel atma töreni Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Hasan Tahsin Usta'dan acele kamulaştırma açıklaması!

İstanbul'daki kentsel dönüşümle ilgili önemli bir gelişme var. Mega kentin en büyük ilçelerinden Gaziosmanpaşa'da, belediye "acele kamulaştırma" yetkisi aldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hasan Kan Haberi

Hasan Kan

Çamlık Florya Konakları İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Kan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu.


Çamlık Florya Konakları İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin Amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1 - Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak 2 - Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili planlama etüdleri, program etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri verebilir. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya kuruluşlardan hizmet kiralayabilir veya bunlarla işbirliği yapabilir....