05 / 05 / 2024

Hasan Kara aday

Hasan Kara aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara oldu. Peki Hasan Kara kimdir?

Hasan Avcı, Altıeylül Belediye Başkanı oldu!

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Hasan Avcı kazandı..

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Kilis Ali Fakı Deresi ıslah ediliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, DSİ Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve beraberindeki heyetle Ali Fakı Deresi’nde incelemelerde bulundu.

Kilis'te kent yenileme çalışmaları tamamlandı!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, muhtelif yerlerde yapımı biten ve devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi.

Kilis'e bisiklet yolu geliyor!

KİLİS Belediye Başkanı Hasan Kara, kentte 25 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.Kara ile birlikte kente yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolu için çalışma yaptı.

Hasan Karabağ: İzmir Kent merkezini değiştirelim!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendirerek "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor" dedi.

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Kilis Belediyesi kavşak çalışmalarını tamamladı!

Kilis Belediyesi tarafından trafik akışını rahatlatılması amacıyla başlatılan kavşak çalışmaları tamamlandı.Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, kavşaklarla birlikte yeni peyzaj çalışmalarına da başlanıldığını ifade etti

Kilis Belediyesi Mezarlık ek hizmet binaları ihalesi yapıldı!

Kilis Belediyesi mezarlıkta yapacağı gasilhane, morg ve diğer müştemilatların ihalesini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis’e ve Kilislilere yakışır bir tesis olacağını belirtti.

Hasan Erdem: Bursa'nın geleceği termal turizmde!

18 yıllık Başaran Ulusoy egemenliğini yıkmaya çalışan ‘TÜRSAB Hepimizin’ grubunun adayı Hasan Erdem ile hem Bursa’nın turizm potansiyelini hem de birlik seçimlerini değerlendirdik. Erdem’e göre Bursa’nın tanıtımında öne çıkaracağı özellik termal turizm.

Kara Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kara tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak 'ta kuruldu.

Kilis'te imara açılan tarım arazisine durdurma kararı!

Kilis’te, bir vatandaşın tarım arazisinin imara açılması nedeniyle açtığı dava sonucu mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinden sonra, yüzlerce insanın mağdur olması nedeniyle, Belediye Başkanı Hasan Kara, devreye girerek sorun çözüldü.

Hasan Kara aday Haberi

Hasan Kara aday

Hasan Kara kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara oldu. Peki AKP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara kimdir?


Hasan Kara biyografi...

Hasan Kara, 1 Ocak 1969'da Kilis doğumlu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Raziye'dir. Avukat Hasan Kara,  2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kilis Belediye başkan adayı oldu.


Hasan Kara, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Antakya Altınözü'nde Hâkim olarak görev yaptı. 


Ümraniye Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Serbest Avukat olarak çalıştı. Sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevi üstlendi. 


22. Dönem Kilis Milletvekili. Orta düzeyde Almanca bilen Kara, evli ve 4 çocuk...