28 / 04 / 2024

Hasan Karabağ kim

Hasan Karabağ kim

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde faaliyet gösteren Avcılar Atıcılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağ, imar plan revizyon çalışması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bayraklı'da amaç gecekondu dönüşümü değil!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve yönetim kurulu üyeleri Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı ziyaret etti. MÜFED Başkanı Necip Nasır, "Şehir merkezinde dönüşüme ihtiyaç var" diye konuştu.

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Bayraklı'da dönüşüm için plan revizyonu atağı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planlan ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu belirterek, ilçedeki imar planlarında da revizyona gidileceğini açıkladı.

Bayraklı'dan revizyon atağı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve de imar planları ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu belirterek, ilçedeki imar planlarında da revizyona gidileceğini açıkladı.

Bayraklı Belediyesi dönüşüm plan revizyonu hazırlıyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve de imar plan lan ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu belirterek, ilçedeki imar planlarında revizyona gidileceğini açıkladı.

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Bayraklı’da gündem kentsel dönüşüm!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonu muhtarlarla bir buluştu. Muhtarlar, Bayraklı’nın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu açıkladılar. 

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

İmar planları Karabağlar'ın değerini artıracak!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Özkaya, inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi. Özkaya, Karabağlar'ın imar planlarının ilçenin değerini artıracağını söyledi.

İzmir gecekondudan kurtulmalı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'daki dev pazar yerinde sona gelindi!

Bayraklı Belediyesi'nin Çay Mahallesinde 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Hasan Karabağ kim Haberi

Hasan Karabağ kim

Başkan Karabağ, imar plan revizyon çalışması ile ilgili "İmar planlarında küçük küçük parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek noktaya getiriyoruz. Bizim ilçemizde çok katlı kaçak yapılar var. Vatandaşlarımızdan, 'Bizim imar planlarımızı değiştirin. Müteahhitle biz anlaşalım' dediler. 

Yaklaşık 10 aydır bu konuda arkadaşlarımız bir çalışma yapıyor. Nafiz Gürman, Emek, Gümüşpala, Yamanlar, Adalet, Manavkuyu ve Çay Mahalleri'nin bir bölümünde imar revizyonu yapılıyor. Ne yaparsak yapalım İzmir'e gelen dağlara bakıyor, gecekonduları görüyor 'burası köy' diyor. Onun için bu köy lafından kurtulmamız lazım" dedi. 


Yenigün...