02 / 05 / 2024

Hasan Rahvalı ağaoğlu

Hasan Rahvalı ağaoğlu

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Rahvalı yaptığı açıklamadaTürkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı

Hasan Rahvalı kimdir?

Ağaoğlu Grup CEO’su Hasan Rahvalı kimdir? Hasan Rahvalı ne zamandan beri Ağaoğlu Şirketler Grubu ile çalışıyor? İşte Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı'nın biyografisi...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası detayları!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve CEO'su Hasan Rahvalı 13 Şubat Cuma günü yeni kampanyalarını Andromeda Gold Lobisi’nde gerçekleşen basın toplantısında tanıttı.

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı eğitimi sertifikaları dağıtıldı!

'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar sertifikalanın aldı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı, Ağaoğlu Grubu olarak başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Ağaoğlu 2015'te Maslak 1453'teki tüm daireleri satmayı hedefliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, önümüzdeki yıl da 1453 Projesindeki kalan dairelerin yerli ve yabancı alıcılara satarak 2015’te tüm dairelerin satışlarının tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti...

Ağaoğlu gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor!

İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı konuyu değerlendirdi.

Ağaoğlu'na Rusya'dan 3 milyar dolarlık proje teklifi!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı, bu tür fuarlara katılmanın ülke tanıtımına katkı sağladığını, amaçlarının doğrudan satış yapmak olmadığını söyledi. Ağaoğlu Şirketler Topluluğu fuarın en büyük standına sahip.

Ağaoğlu'na Rusya'dan 3 milyar dolarlık teklif!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı, bu tür fuarlara katılmanın ülke tanıtımına katkı sağladığını, amaçlarının doğrudan satış yapmak olmadığını söyledi. Ağaoğlu Şirketler Topluluğu fuarın en büyük standına sahip.

Ağaoğlu'na Rusya'dan 3 milyar dolarlık teklif!

Dün kapılarını açan Emlak 2014 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcı ilgisinin yoğun olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO'su Hasan Rahvalı Emlak Fuarı'nda Rus bakanın konut ve kentsel dönüşüm için kendilerini davet ettiğini söyledi.

Hasan Rahvalı: Ağaoğlu projelerinde yeşil bina konseptine odaklandı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı "Ağaoğlu, üç yıl önce aldığı bir kararla tüm projelerini 'yeşil bina' konsepti çerçevesinde tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlıyor ve geliştiriyor" dedi.

Hasan Rahvalı: Ağaoğlu Şirketler Grubu orta gelire göre konut üretecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı "Arz ve talepte dengesizlik söz konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok Biz orta gelir grubuna konut üretmek istiyoruz, asıl ihtiyaç o yönde" şeklinde konuştu.

Hasan Rahvalı ağaoğlu Haberi

Hasan Rahvalı ağaoğlu


Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurgulayan Rahvalı, "Master plan ve mimari projelerin hazırlanması, fizibilite çalışmaları, finansal raporların oluşturulması finansal kaynak temini, ihale dosyasının hazırlanması, proje yönetimi gibi hizmetler dünya çapında marka olmuş şirketlerden alındığından ülkemiz için döviz kaybına neden oluyor"...