28 / 04 / 2024

Hasan Rahvalı inşaat istihdam

Hasan Rahvalı inşaat istihdam

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı..

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

İnşaat mühendislerinden 'Her şef bir şantiyeden sorumlu olsun' talebi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, inşaat şeflerinin 30 bin metrekare alanda 5 farklı inşaatta çalışma izinlerinin değiştirilmesini istedi. Aksungur, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akçin tarafından kuruldu. 

Varçin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varçin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Varçin tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki sorunlar çözülmeli!

ATSO İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektöründeki sorunlara çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, belediye ve bağlı şirketlerin ruhsat harçlarını düşürmesi gerektiğini belirtti.

Adıyaman'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı!

Adıyaman'da çalıştığı 5 katlı bina inşaatının 4'üncü katında bulunan iskeleden düşen kalıp ustası Hasan Coşkun yaralandı.

Cafer Gürcafer: Ülkeye giren bütün inşaat malzemeleri denetlenmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy'u ziyaret etti. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Gürcafer ziyaret sırasında, 'Ülkeye giren inşaat malzemeleri denetlenmeli' dedi.

Zonguldak'ta çöken kalıpların altında kalan inşaat işçisi yaralandı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, çöken kalıpların altında kaldı. Yaralanan işçi, hastanede tedavi altına alındı.

Zonguldak'ta spor salonu inşaatında iskele çöktü: 1 yaralı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yeni Mahalle'deki spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, iskelenin çökmesi sonucunda yaralandı.

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Hasan Rahvalı inşaat istihdam Haberi

Hasan Rahvalı inşaat istihdam

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, “Kadınların iş gücüne katılması ve KOBİ’lere desteğin yanı sıra, barış süreci de orta gelir tuzağının aşılmasında önemli olacak. Bölgeye yatırımların gelmesi, gelişmişlik farklarının giderilmesi açısından, barış süreci büyük önem taşıyor ”dedi.


2008 yılından itibaren kişi başı 10 bin dolar gelir düzeyine ulaşan Türkiye'nin, daha sonraki yıllarda bu gelir düzeyinin ötesine geçememesini, orta gelir tuzağı olarak adlandırılan bu durumu Türkiye'nin nasıl aşacağının konuşulduğu panelde Hasan Rahvalı barış sürecinin önemine dikkat çekti. 


Rahvalı: "Bölgeler arası gelir düzeyi farklılıklarının aşılmasında barış sürecinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Orada yatırımcılar için güvenli ortamın sağlanması ve ekonomik faaliyetlerin hızlanması önem kazanıyor. Bölge bazında...