29 / 04 / 2024

Hasan Rahvalı kim

Hasan Rahvalı kim

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

Hasan Rahvalı,"Türkiye müteahhitlikte oyun kurucu olmalı!"

Türkiye mütahitler oyun kurucu olmalı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen "Uluslararası Müteahhitlik: Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme İçin Verimli Altyapı Yatırımları" konulu panelde Türkiye'nin müteahhit

İnşaatta dışarıdan hizmet döviz kaybı yaratıyor!

AĞAOGLU Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Ağaoğlu, Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı..

Hasan Rahvalı: Gayrimenkulde hedef oyun kuruculuk!

Uluslararası işbirliği Platformu tarafından TİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ve 70 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Boğaziçi Zirvesinde gündem inşaat sektörü oldu. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO su Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: Türkiye müteahhitlikte oyun kurucu olmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, " Uluslararası Müteahhitlik: Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme İçin Verimli Altyapı Yatırımları " konulu panelde Türkiye’nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı.

Hasan Rahvalı: Konut ihtiyacı ertelenebilir ama vazgeçilemez!

Konut piyasası yılın ilk 10 ayında geçen yıla göre yüzde 1.25 daraldı. Yabancılara satılan konutlar ise yüzde 66 arttır. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, önümüzdeki dönemde sektörün daha da canlanacağını savundu...

Hasan Rahvalı: Konut arz ve talebinde aşırı bir dengesizlik yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz : konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi.

Hasan Rahvalı'dan Ağaoğlu açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı Ağaoğlu Hasan Rahvalı Ali Ağaoğlu’nun yürütülen bir soruşturma kapsamında adli makamlarca bilgisine başvurulduğunu ve sürecin tamamlandığını belirten bir açıklama yaptı...

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı'dan açıklama!

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı' dan açıklama geldi. Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi..

Hasan Rahvalı: Önceliğimiz Türkiye'yi temsil etmek!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO' su Hasan Rahvalı 2023' te dünyanın büyük ekonomisi olmaya hazırlanan Türkiye için şirket olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi...

Hasan Rahvalı kimdir?

Ağaoğlu Grup CEO’su Hasan Rahvalı kimdir? Hasan Rahvalı ne zamandan beri Ağaoğlu Şirketler Grubu ile çalışıyor? İşte Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı'nın biyografisi...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Hasan Rahvalı, Mimarlar Odası'nı eleştirdi!

Ağaoğlu’nun CEO’su mimarları terörist olarak niteledi, oda başkanı da iktidar gücünden yararlananların savcıları infaz memuru gibi göreve çağırdığını söyledi.

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Hasan Rahvalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 45 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da İstanbul, Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: İnşaat sektörünün istihdama katkısı büyük!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı..

Ülkemiz fasonculuktan teknik müşavirlik hizmetleri ile kurtarılabilir!

İnşaat sektörünün istihdama katkısına bir kez daha vurgu yapan Hasan Rahvalı: Ülkemiz fasonculuktan ‘Teknik Müşavirlik Hizmetleri’ ile kurtarılabilir. Devletin Teknik Müşavirliklerine destek vermesi gerekir." dedi.

Yabancıya konut satışından bu yıl 6 milyar dolar bekleniyor!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, İstanbul Kültür Üniversitesi’nin Yapı Kulübü tarafından düzenlenen Yapı Günleri adlı konferansta sektöre ilişkin bilgi verdi..

Hasan Rahvalı kim Haberi

Hasan Rahvalı kim

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.


Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi”nde, “2023 Türkiye’si Hedefleri, Ar-Ge, İnovasyon ve Markalaşmanın Önemi” konulu konuşmasında Rahvalı “ 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir. Başarılı olmak için meslek ne olursa olsun hizmet ve ürünlerin çok iyi anlatılması gerekir. Ürün ve hizmetler kadar kişiler de birer...