03 / 05 / 2024

Hasan Saka bayburt

Hasan Saka bayburt

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka kimdir? Hasan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Saka, ne zamandan beri, Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Atamert Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atamert Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Saka ve Tuncay Çakır ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Kantarcı Sokak'ta kuruldu.

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Saka Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Fatih, Karagümrük Mahallesi, Vatan Caddesi, Özgür Sokak'ta kuruldu.

Hasan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka kimdir? Hasan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Saka, ne zamandan beri, Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Hakan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hakan Saka kimdir? Hakan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Saka, ne zamandan beri Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Hasan Özcan Aydilek BSH Ev Aletleri yönetim kurulu üyeliğine seçildi!

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Winfried Eduard SEITZ'in istifasının kabul edildiğini, Hasan Özcan Aydilek'in yönetim kurulu üyesi olarak atandığını bildirdi.

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı'dan açıklama!

Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı' dan açıklama geldi. Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi..

Hasan Kara kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara oldu. Peki Hasan Kara kimdir?

Hasan Can kimdir?

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kimdir? Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın biyografisi...

Bayburt'ta kent sorunları masaya yatırıldı!

Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, kendisine bağlı kurum müdürleri ile Öğretmenevi'nde verilen kahvaltıda bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulun du. Bayburt'ta kent sorunları masaya yatırıldı...

Hasan Rahvalı: Önceliğimiz Türkiye'yi temsil etmek!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO' su Hasan Rahvalı 2023' te dünyanın büyük ekonomisi olmaya hazırlanan Türkiye için şirket olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi...

Bayburt Baksı Müzesi Avrupa Konseyi ödülünü aldı!

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Bilim, Kültür ve Eğitim Komitesi' nin Paris' te yaptığı toplantıda, Bayburt Baksı Müzesi' ni gelecek yıl takdim edilecek ödüle layık görüldüğü açıklandı....

Hasan Arslan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Hasan Arslan kimdir?

Hasan Saka bayburt Haberi

Hasan Saka bayburt

Hasan Saka kimdir?

Hasan Saka, 1962 yılında Trabzon – Akçaabat - Akçaköy’ de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Akçaköy’de tamamladı. Lise öğremini Ordu-Perşembe Öğretmen Lisesi’nde yaptı. 


KTÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık bölümünü bitirdi. Bir süre serbest çalıştı. 2001 yılında Adıyaman Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mimar olarak çalışmaya başladı. 


2004 yılında atandığı Bayburt Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde çeşitli kademelerde görev yaptı. Ekim 2009- Ekim 2010 arasında Kars Bayındırlık ve İskan Müdürü, Ekim 2010 – Kasım 2011 arasında Giresun Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak görev yaptı. 


Bakanlığın yeniden yapılanması sonunda Bayburt Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı. İl Müdürümüz evli ve 3 çocuk...