03 / 05 / 2024

Hasan Saka kim

Hasan Saka kim

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka kimdir? Hasan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Saka, ne zamandan beri, Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Atamert Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atamert Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Saka ve Tuncay Çakır ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Kantarcı Sokak'ta kuruldu.

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Saka Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Fatih, Karagümrük Mahallesi, Vatan Caddesi, Özgür Sokak'ta kuruldu.

Hasan Saka kimdir?

Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka kimdir? Hasan Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Saka, ne zamandan beri, Bayburt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Hasan Topal'dan aday adaylarına dönüşüm tavsiyesi!

Seçim telaşındaki aday adaylarının projelerinde yer alan kentsel dönüşüm de siyasilerin vaatleri arasında. Ancak bu kritik projelere Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal'dan uyarı var...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

Hasan Aslan Türk firmalarını Cezayir'e yatırıma davet etti!

Türkiye 'nin Cezayir Ticaret Müşaviri Hasan Aslan, Cezayir hükümetinin 2014 yılında 2 milyon konut yaptıracağını belirterek, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk firmalarını yatırıma davet etti.

Hasan Tahsin Usta kimdir?

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir? Hasan Tahsin Usta bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hasan Tahsin Usta, hangi sivil toplum örgütlerinde görev alıyor?

Nezih ve Berrak Barut çifti Yedi Sekiz Hasan Paşa Yalısı'na taşınıyor!

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek..

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm iletişimle başlamalı!

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta önceliğin iletişime verilmesi gerektiğini vurguluyor. Hasan Usta, sektörün önünde ki en büyük aşama olarak kentsel dönüşümü görüyor.

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Hasan Saka kim Haberi

Hasan Saka kim

Hasan Saka kimdir?

Hasan Saka, 1962 yılında Trabzon – Akçaabat - Akçaköy’ de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Akçaköy’de tamamladı. Lise öğremini Ordu-Perşembe Öğretmen Lisesi’nde yaptı. 


KTÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık bölümünü bitirdi. Bir süre serbest çalıştı. 2001 yılında Adıyaman Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mimar olarak çalışmaya başladı. 


2004 yılında atandığı Bayburt Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde çeşitli kademelerde görev yaptı. Ekim 2009- Ekim 2010 arasında Kars Bayındırlık ve İskan Müdürü, Ekim 2010 – Kasım 2011 arasında Giresun Bayındırlık ve İskan Müdürü olarak görev yaptı. 


Bakanlığın yeniden yapılanması sonunda Bayburt Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı. İl Müdürümüz evli ve 3 çocuk...