29 / 04 / 2024

Hasan Şimşek kimdir

Hasan Şimşek kimdir

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

AVM'lerde borçlanılırsa kiralar TL olur!

Rönesans Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Hasan Şimşek, AVM kiralarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, "Yüzde 7 faiz ile Türk lirası borçlanabilirsek, o zaman kiralar TL olur'' şeklinde konuştu.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de de verimliliğe odaklanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Şimşek: "Gereksiz büyüklükte AVM’ler yapmıyoruz. Perakendeciler de bu noktada bizi destekliyor. Eskiden her perakendeci büyük mağazalarda yer almak isterdi. Şimdi ise uygun büyüklükte olmasını yeterli görüyor" dedi.

Hasan Şimşek kimdir?

Rönesans Gayrimenkul'de Genel Müdür olan Hasan Şimşek kimdir? Hasan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek 'in biyografisi..

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Ahmet Şimşek kimdir?

Yozgat Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Şimşek...

Süleyman Şimşek kimdir?

Kilis Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek kimdir? Süleyman Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Şimşek...

Muzaffer Şimşek kimdir?

Sinop Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek kimdir?Muzaffer Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muzaffer Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muzaffer Şimşek..

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Mehmet Şimşek: Türkiye'nin 3,3'lük büyümeyi yakalaması başarıdır!

Maliye Bakanı Şimşek, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek, " Türkiye ' nin yüzde 3,3' lük büyümeyi yakalaması önemli bir başarıdır " dedi...

Maliye Bakanı Şimşek özelleştirilecek alanları açıkladı!

Yeni dönemde devletin birçok alandan çekileceğini ve buraları daha etkin, daha verimli çalıştırabilecek özel sektöre devredeceklerini açıklayan Şimşek, bundan hem devletin hem vatandaşın hem de özel sektörün kazançlı çıkacağını dile getirdi.

Mehmet Şimşek özelleştirilecek alanları açıkladı!

Yeni dönemde devletin birçok alandan çekileceğini ve buraları daha etkin, daha verimli çalıştırabilecek özel sektöre devredeceklerini açıklayan Şimşek, bundan hem devletin hem vatandaşın hem de özel sektörün kazançlı çıkacağını dile getirdi.

Bakan Şimşek özelleştirilecek alanları açıkladı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, özelleştirilmesi planlanan alanlara ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde özelleştirilmesi düşünülen alanları AA'ya açıkladı.Şimşek, şunları kaydetti:

Mehmet Şimşek: Mali hedeflerimizi tam olarak tutturacağız!

Maliye Bakanı Şimşek, bu yıl 2 seçime, Suriye’den mültecilerin akınına, coğrafi gerilimlere ve bunun büyüme üzerindeki sonuçlarına rağmen beklenenin altındaki ekonomik büyümeye rağmen mali hedefleri tutturacaklarını belirtti.

Hasan Şimşek kimdir Haberi

Hasan Şimşek kimdir

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek'in ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş'ün Rönesans'tan ayrıldığı öğrenildi. 

1993 yılında St. Petersburg'da kurulan Rönesans İnşaat, Rusya Federasyonu, Türkiye ve Ukrayna'nın önde gelen inşaat ve emlak firmaları arasında yer aldı. 14 yıllık geçmişinde firmanın tamamlamış olduğu yüzlerce proje, grubun başarısını gösteren grup 12 bin kişiye istihdam sağlıyor ve yıllık yaklaşık 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturuyor. 

2000-2002 yılları arasında Rönesans İnşaat A.Ş. Rusya’da Teknik Müdür olarak görev yapan Hasan Şimşek, Ağustos 2010’dan bu yana Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak çalışıyordu.

Hasan Şimşek kimdir?
 

2005 yılında Rönesans Grubu'na katılan Murat Özgümüş halihazırda Rönesans Holding'te İcra Kurulu üyesi olarak görev yapıyordu....