08 / 05 / 2024

hasan subaşı caddesi altyapı

hasan subaşı caddesi altyapı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden düzenlediği Hasan Subaşı Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı. Beton ve asfaltlama çalışmalarının ardından cadde 18 Şubat Pazartesi günü tekrar trafiğe açılacak...

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Vatandaşlık Kanunu’nda değişiklik için teklif verildi!

İyi Parti Antalya Millet Vekili Hasan Subaşı Vatandaşlık Kanunu’nda değişiklik yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Kanun Teklifi verdi.

Rusya-Ukrayna savaşı tüccarı, çiftçiyi ve ihracatçıyı vurdu!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle tarım ürünü ihracatının durduğunu dile getirdi.

Mera ve yaylalara da Yapı İzin Belgesi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın İmar Affı'ndan yararlanmak için mera ve yaylalarda yapı kayıt belgesi verilip verilmediği hakkında soru önergesini cevaplandırdı. 

Alanya ÇİMTUR Tatil Sitesi'nde son durum ne?

Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Çimtur’da devre mülk sahiplerinin sahte çürük raporları ile mağdur edildiklerine vurgu yaparak, bakanlığın usulsüzlüklerin tespiti ve araştırılması amacıyla inceleme başlatmasını talep etti. 

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu.

Eskişehir'de boş bir dükkan otopark'a dönüştürüldü!

Eskişehir'de otopark sorunu gün geçtikçe hissedilir şekilde artış gösteriyor. Hasan Polatkan Caddesi’ndeki boş bir dükkanın otopark gibi kullanılmaya başlanması hayret uyandırdı.

Erdem City Butik Otel Antalya'da açıldı!

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Kaş ilçesinde eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'la birlikte eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in Erdem City Butik Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de kentsel dönüşüm kararını halk vermeli!

Hasan Subaşı: "Kepezaltı ve Santral Mahallelerinde kentsel dönüşüm kararı ile ilgili olarak. Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

hasan subaşı caddesi altyapı Haberi

hasan subaşı caddesi altyapı

“Antalya’yı Cadde Cadde Güzelleştiriyoruz” projesi kapsamında kent merkezindeki caddelere Avrupai bir hava kazandıran Büyükşehir Belediyesi’nin, Hasan Subaşı ve Ali Çetinkaya caddelerinde başlattığı düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hasan Subaşı Caddesi’nde TEDAŞ, ASAT, TELEKOM ve doğalgaz firmasıyla koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapının ardından ekipler ara vermeden beton kaplama çalışmalarına başladı.


PAZARTESİ TEKRAR TRAFİĞE AÇILACAK


Beton ve asfaltlama çalışmaları dolayısıyla geçici bir süreyle trafiğe kapatılan yol 18 Şubat Pazartesi günü tekrar araç trafiğine açılacak. Hasan Subaşı Caddesi yenileme projesi kapsamında ilk etapta Muratpaşa Camisi ile Antalya Valilik Binası arasında kalan yaklaşık 380 metrelik kısım yapılıyor. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Cengiz Toytunç Caddesi ve Kazım Özalp Caddesi kesişiminden Dönerciler Çarşısı’na kadar olan bölümde düzenleme yapılacak. Hasan Subaşı Caddesi’nde araç trafiği 2...