06 / 05 / 2024

Hasan Tanrıseven

Hasan Tanrıseven

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alanya’ya yeni atanan Kaymakam Hasan Tanrıseven’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Abt Laboratuvar Ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Abt Laboratuvar Ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi Hüseyin Tanrıseven tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alanya Syedra Antik Kenti ziyarete açıldı!

Alanya'nın önemli arkeolojik ve kültürel değerleri arasında sayılan Syedra Antik Kenti'nde yapılan çalışmalar, Kaymakamlık öncülüğünde Müze Müdürlüğünde düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Tanrıseven, Syedra'nın gün yüzüne çıkan değerleriyle Alanya'ya ve turizmine istikbal vadettiğini söyledi.

Alanya'daki 7 okul Mili Emlak Müdürlüğü'ne devrediliyor!

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ilçedeki 7 okulun Mili Eğitim Müdürlüğünce mühürlendiğini belirterek, bu eğitim kurumlarının Hazine ve Mili Emlak Müdürlüğüne devir işlemlerinin sürdüğü bilgisini paylaştı.

Alanya'daki sahil işletmeleri dikkat!

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Kaymakam Tanrıseven, "Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak" dedi.

Seven Dreams Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Seven Dreams Otelcilik Turizm Limited Şirketi, Songül Yazıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Fatih, Sultanahmet Can Kurtaran Mahallesi, Seyit Hasan Sokak'ta kuruldu.

Bursa Yazıbaşı Camii açıldı!

Bursa’nın Keles ilçesinde Yazıbaşı Camii ibadete açıldı. Caminin açılışına Bursa büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadır Karlık, Keles Belediye Başkanı sayın Mehmet Teke,İlçe Müftüsü Hasan Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ALTİD'le Alanya’yı en iyi yere taşıyacağız!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alanya’ya yeni atanan Kaymakam Hasan Tanrıseven’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Hasan Rahvalı: Önceliğimiz Türkiye'yi temsil etmek!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu CEO' su Hasan Rahvalı 2023' te dünyanın büyük ekonomisi olmaya hazırlanan Türkiye için şirket olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini söyledi...

Hasan Arslan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Hasan Arslan kimdir?

Tanrıseven İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıseven İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Tolga Tortop tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2013 tarihinde Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu

Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya'dan ayrıldı!

ÇBS Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya Genel Müdürü Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya' dan ayrıldı.

Hasan Peker'in Ataköy arsası resmen Timur Gayrimenkul'ün!

Hasan Peker'e ait Peker Gayrimenkul'ün Ataköy'deki 20 bin metrekare arsada proje yapmak için Timur Gayrimenkul ile el sıkışıldı. Peker Gayrimenkul her ay yapılan inşaata göre ödeme yapacak...

Hasan Akgün: Kumburgaz Miami gibi olacak!

Kumburgaz’daki kentsel dönüşümü, Ortadoğu’nun en büyük film platoları ve Disneyland projelerini, bayramda kaç kilometrekare yol kat ettiğini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kumburgaz Miami gibi olacak dedi...

Hasan Tanrıseven Haberi

Hasan Tanrıseven

Alanya turizmi hakkında Kaymakam Hasan Tanrıseven’e bilgiler veren ALTİD yönetimi, Tanrıseven’e yeni görevinde başarılar diledi. 


Tanrıseven ise Alanya’nın, sebze ve meyveleri dışarıdan gelen, yılın belli dönemlerinde güneş görmeyen şehirlerden biri olmadığını söyleyerek, iklimsel ve tarihi doku olarak avantajlı olan Alanya’yı ALTİD ile birlikte en iyi yere taşımak için ahenk içerisinde çalışacaklarını ifade...