03 / 05 / 2024

Hasan Topaloğlu haberleri

Hasan Topaloğlu haberleri

EVRA Group'un Yönetim Kurulu Başkan Hasan Topaloğlu "Artık müşteriler sadece başım sokabilecek dört duvar bir mekandan, akıllı evlere kadar değişik ihtiyaçlarını karşılayacak mekansal taleplere geçmiş durumda".

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Yakacık'ta Hasan Demircioğlu tarafından kuruldu.

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ayvazoğlu ve Hasan Ayvazoğlu ortaklığında kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Hasan Topaloğlu haberleri Haberi

Hasan Topaloğlu haberleri

EVRA Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu, Gözlem'e kentsel dönüşüm, gayrimenkul sektörü ve yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.İstanbul'da 25 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren EVRA Group, Oto VVorld Asya gibi yepyeni konseptlerle hizmet vermeye devam ediyor. Konut sahibi olmak isteyenler döıl duvar ev anlayışındım çok; tasarruflu, faydalı ve akıllı evlerden yana. 


İşte EVRA Group da alıcıların taleplerini ölçüyor ve hayatı kolaylaştıracak projelerle kendini sürekli yeniliyor. EVRA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu, gerçekleştirdikleri projeleri anlattı. Türkiye'de gayrimenkul sektörünün geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulundu. 


Evra Group'un konut projelerine dair bizleri bilgilendirebilir misiniz? 


2012 yılından sonra yeni bir konsept geliştüiyoruz. Artık müşteriler sadece başım sokabilecek dört duvar bir mekandan, akıllı evlere kadar değişik ihtiyaçlarını karşılayacak mekansal taleplere geçmiş durumda. Bu amaçla Pendik'te tren istasyonunun...