15 / 05 / 2024

Hasan Uysal otelleri

Hasan Uysal otelleri

Alanya’da, 30 milyon Euro’luk yatırımla 406 odalı ‘tesettür otel’ açan Hasan Uysal, turizme, baba evinde pansiyonculukla başlamış. Halen, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan iki otelin de sahibi olan Uysal, “O otellerimi de dönüştürmeyi planlıyorum” dedi.

Alaiye Kleopatra ve Alaiye Resort tesettür otele dönüşecek!

Alanya’da, 30 milyon Euro’luk yatırımla 406 odalı ‘tesettür otel’ açan Hasan Uysal, turizme, baba evinde pansiyonculukla başlamış. Halen, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan iki otelin de sahibi olan Uysal, “O otellerimi de dönüştürmeyi planlıyorum” dedi.

Hasan Uysal: Turizmi zorlu bir sınav bekliyor!

Antalya Rehberler Odası (ARO) Başkanı Hasan Uysal, komşu ülkelerde yaşanan savaşlar ve ekonomik krizler nedeniyle Antalya turizmini 2015 yılında "zorlu bir sınavın" beklediğini söyledi.

Turkuaz Termal Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkuaz Termal Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Uysal tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Bakırköy, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

Hasan Aslan Türk firmalarını Cezayir'e yatırıma davet etti!

Türkiye 'nin Cezayir Ticaret Müşaviri Hasan Aslan, Cezayir hükümetinin 2014 yılında 2 milyon konut yaptıracağını belirterek, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk firmalarını yatırıma davet etti.

Hasan Tahsin Usta kimdir?

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir? Hasan Tahsin Usta bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hasan Tahsin Usta, hangi sivil toplum örgütlerinde görev alıyor?

Nezih ve Berrak Barut çifti Yedi Sekiz Hasan Paşa Yalısı'na taşınıyor!

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek..

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm iletişimle başlamalı!

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta önceliğin iletişime verilmesi gerektiğini vurguluyor. Hasan Usta, sektörün önünde ki en büyük aşama olarak kentsel dönüşümü görüyor.

Elite World Otelleri 2016 sonuna kadar 5 otel yatırımı daha yapacak!

İstanbul'da iki, Van’da bir otel ile hizmet veren Elite World Otelleri, Yaklaşık 300 milyon dolar yatırımla 5 otel daha açacak. Şirketin açacağı otellerin 3’ü İstanbul’da, 1’i Marmaris’te, diğeri Saint Petersburg’da.

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası Belek'teki otelleri doldurdu!

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için Belek ’e gelen, aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi golf oyuncularını izlemek isteyenler bölgedeki otelleri doldurdu.

Mevlüt Uysal: Özel sektör KİPTAŞ’ı örnek alsın!

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin lansmanında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, özel sektör proje geliştirirken KİPTAŞ’ı örnek alsın dedi. Uysal, sadece barınak değil içinde okulu, camisi olan projeler geliştirsinler mesajını verdi…

Hasan Aşık: Prefabrik yapıda denetim olmalı!

Asia Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aşık, " Prefabrik yapılarda her zaman hafif çelik sistem tercih edilmeli. Oysa bir çok konutta çelik kullanılmıyor " dedi...

Antalya Dedeman Oteli'ni Barut Otelleri 80 milyon dolara satın aldı!

Turizm sektöründe 42 yıldır faaliyette olan Barut Otelleri, büyüme planları çerçevesinde, Antalya Dedeman Oteli'ni Dedeman Holding'ten yaklaşık 80 milyon dolara satın aldı. Nisan ayında hizmete açılacak

Hasan Uysal otelleri Haberi

Hasan Uysal otelleri

ALANYALI girişimci Hasan Uysal, son yıllarda sayıları hızla artan ‘tesettür, alternatif ya da İslami otel’ diye adlandırılan konsepte uygun ‘tatil ve şehir’ otelleri zinciri kuracak. Kızı Hilal Uysal ile birlikte ilk ‘tesettür otelini’ Adin Beach adıyla, tamamlayan Hasan Uysal, Alanya doğumlu ve turizme baba evinde ‘pansiyonculukla’ adım atmış. Alanya’da, Batı Avrupalı turistleri ağırlayan 122 odalı Alaiye Kleopatra ve 443 odalı Alaiye Resort’un da sahibi olan Uysal, bu otelleri de tesettür otele dönüştürmek istediğini belirterek şöyle anlatıyor öyküsünü:  


Annem babam da Alanya doğumlu. Babam Tevfik Bey, 5 yaşındayken köyden ablasının yanına Alanya’ya elmiş ve yumurta badem saterek küçük yaşta ticareti öğrenmiş. Askerlikten önce de ciddi para sahibi olmuş. Askerliğinden sonra da müstahsil olup narenciye (portakal, limon, mandalina, muz) alıp satmaya...