05 / 05 / 2024

hasan yaldırım Osman Yıldırım

hasan yaldırım Osman Yıldırım

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Demir tarafından kuruldu.

Bluestone Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Bluestone Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erten tarafından kuruldu.

hasan yaldırım Osman Yıldırım Haberi

hasan yaldırım Osman Yıldırım

Osman Yıldırım kimdir?

Osman Yıldırım, Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu. Okul dönemlerinde inşaatların farklı kademelerinde çalışarak sektöre giren Osman Yıldırım, kendi proje ofisini kurdu.


Osman Yıldırım, İnşaat fakültesi mezunudur. 1984 yılında kendi proje ofisini kurarak, 1987’de müteahhitliğe başlamıştır. 


Valikonağı'ndaki Doğu Sitesini yaparken, gazetede okuduğum bir ilandan yola çıkarak kat karşılığı Tarabya'da 7 bloklu 52 dairelik bir inşaata başladığını ve babasının desteği lle tamamlağını belirtti.


Yıldırım Yapı projeleri 

1.Yıldırım Kuleli Evleri

2.Yıldırım Kuleli Poyraz 1

3.Yıldırım Kuleli Poyraz 2

4.Yıldırım Kuleli Akasya

5.Yıldırım Kuleli Evleri Güzel Bahçe


Yıldırım Grup şirketleri

1.Yıldırım Mühendislik ve Mimarlık

2.Kubilay İnşaat Şirketleri

3.Eylül Aydınlatma ve İnşaat Şirketleri


Yıldırım Yapı Grubu tarihçe

Yıldırım Yapı Grubu; Hasan Yıldırım tarafından 1972 yılında Yıldırım İnşaat adı altında kuruldu. Daha sonra Osman Yıldırım devam etmekte olan Yıldırım İnşaatın bünyesine 1985 yılında Yıldırım Mühendislik...