25 / 07 / 2024

Hasan Zemin adres

Hasan Zemin adres

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastaş Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Hakverdi tarafından kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Sezem Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezem Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin sermaye bedeli ile Hasan Sezgin tarafından kuruldu. 

Dünya Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habip Koçak ve Hasan İssi tarafından kuruldu...

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahm Zemin Mühendisliği Ve İnşaat Limited Şirketi Hasan Kılıçarslan, Ahmet Arıman ve Muhammet Arıman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Göktuğ Endüstriyel Zemin Kaplama İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktuğ Endüstriyel Zemin Kaplama İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hasan Gül imzasıyla kuruldu.

Safco Geoteknik Zemin Ve Temel Mühendisliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safco Geoteknik Zemin Ve Temel Mühendisliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Atanur Ünal ve Hasan Basri Pektaş ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Hasan Akgün: Büyükçekmece'nin zemin etüdünü yeniden yaptık!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Deprem Bilinçlendirme Semineri'nde yaptığı konuşmada "Bütün belediye başkanları olarak, bizim konumuz kentsel dönüşümdür. Büyükçekmece kentsel dönüşüm açısından en şanslı ilçelerden biridir" dedi.

Sinpaş Köyceğiz adres bilgileri!

Sinpaş Köyceğiz adres bilgileri ; Abdurrahmangazi mahallesi Şehit Hasan Genç Sokak No:6 Sancaktepe / İstanbul adresinde yer alıyor. Sinpaş Köyceğiz'de 291 daire yer alıyor...

Sinpaş Köyceğiz adres!

Sinpaş Köyceğiz adres şu şekilde; Abdurrahmangazi mahallesi Şehit Hasan Genç Sokak No:6 Sancaktepe/İstanbul. Sinpaş Köyceğiz projesinde yüzde 10 peşinat ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor

Hasan Zemin adres Haberi

Hasan Zemin adres

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- ZEMİN ETÜDÜ 1. Her türlü inşaat mühendisliği yapılarında, her türlü zemin ve temel ile ilgili etüdleri yapmak, 2. Modern geoteknik mühendisliği ile ilgili konularda teknolojinin ülkemizde tatbikatını sağlamak, 3. Kazık, diyafram, perde duvar, ankraj, çeşitli enjeksiyon, palplanş, kesen, mini kazık, zemin dondurma yöntemi ve çeşitli zemin donatıları ve bunlar gibi modern teknolojilerin tatbikatı suretiyle her türlü zemin ve kaya ile ilgili etüd, projelendirme işlerini yapmak, 4. Yer altı suyunun düşürülmesi ve geçirimsizlikle ilgili etüd ve projelendirme işlerini yapmak, 5. Zemin ve kayanın iyileştirilmesi ile ilgili her türlü etüd ve projelendirme işlerini...