17 / 05 / 2024

hasanağa osb izmir yoluna bağlanacakmı

hasanağa osb izmir yoluna bağlanacakmı

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi' nin (OSB) yol sorunu çözülüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Hasanağa OSB’ yi İzmir Yolu’ na bağlayacak 6,5 kilometrelik yolu ıslah edecek....

OSB’lerde yıllık kira artışları ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleşti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., OSB’lerde yıllık kira artışlarının ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleştiğini ortaya koydu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Buğra Gökce'den şok açıklama: İzmir’de yaşayanların yüzde 95’inin ev sahibi olma şansı yok!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Buğra Gökce yaptığı açıklamada İzmir'de yaşayan her 100 kişiden yalnızca 5'inin konut sahibi olabileceğini söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Aliağa Belediyesi İzmir'de 7 bin metrekarelik arsa satıyor!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 520 bin 287 TL bedelle satışa çıkardı.

hasanağa osb izmir yoluna bağlanacakmı Haberi

hasanağa osb izmir yoluna bağlanacakmı

Yaklaşık 8 ay önce bölgeyi ziyaret ederek sorunlarını dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, OSB yönetiminin biran önce çözümünü istediği yol sorunu Büyükşehir Belediyesi’ne iletti. Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Hasanağa OSB’yi ziyaret ederek Başkan Ahmet Sezgi Erceiş ile görüştü. 


Hüseyin Şahin, Hasanağa OSB’nin Bursa’nın batısındaki gelişmiş OSB’lerden biri olduğunu belirterek, bölgenin yol sorununun Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulacağını açıkladı. 


Yeni çıkarılan Büyükşehir Yasası ile birlikte Bursa Belediyesi’nin çok daha güçlendiğine değinen Şahin, "Yerel düzeydeki sorunların çözümünde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın tümüne altyapı, üst yapı, sosyal ve kültürel hizmetler götürecektir. Konuyu ilettiğimizde sorunun çözümü için harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye teşekkür ediyorum." dedi. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe...